• -20%
search

Yds Almanca Test Kılavuzu

₺450,00
₺360,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786052268407
Yazar
Erdem Karabulut
Yayınevi
Pelikan Yayıncılık
Adet
Stoktaki son ürünler

Bu kitabın bazı bölümlerinin yeniden hazırlanması ile güncellenmesi için yürüttüğüm yoğun çalışmalar sırasında benden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen aileme ve kitapta yer alan tüm testlerin uygulanmasında güvenirliklerinin kanıtlanması için katkılarından dolayı bütün öğrencilerime teşekkürü bir borç bilirim.

Kitabın altıncı baskısının da yoğun bir ilgiyle karşılaşacağını temenni ederek, Almanca öğrenenlere ve Almanca sınavlarına gireceklere başarı ve esenlik diliyorum.


ÜDS, KPDS dil sinavlari ile KPSS, TUS ve DUS sinavlarinin yabanci dil bölümleri 2013 yilindan itibaren kaldirilarak YDS adli tek sinav halinde uygulanmaya baslanmistir. Bu nedenle hali hazirda zaten tükenmekte olan Almanca Test Kilavuzunun ÜDS ile KPDS/KPSS bölümleri yeni düzenlemeye uygun olarak kaldirilarak YDS sinav formatina uygun olarak dördüncü baskida YDS seklinde yeniden düzenlendi. YDS kitabinin bu baskisinda YDS sinavi soru çözüm teknikleri korunurken, sinav formatina uygun 5’i çözümlü 15 özgün YDS testi hazirlanmistir. Hem dilbilgisi kurallarini hem de sözcük dagarcigini gelistirmeye yönelik karisik testlere bes test daha ilave edilmistir. Bunun disinda sözcük dagarcinin gelistirilmesi için hazirlanan es anlamli ve zit anlamli sözcük testleri çözümlü olarak sinava hazirlananlar için hem sözcük dagarciklarini gelistirme hem de yeni sözcük ögrenme konusunda büyü* bir kolaylik saglanmistir. Çünkü sinavlar giderek zorlasmakta ve okudugunu anlama becerisini ölçmeye daha fazla agirlik vermektedir. Ayrica Üçüncü Baskida mevcut olan bazi küçük basim hatalar düzeltilmistir. Bu açidan söz konusu kitap Almanca sinavlarina girecekler için son derece yararli bir basvuru kaynagi niteligine büründürülmüstür.
Bu kitabin bazi bölümlerinin yeniden hazirlanmasi ile güncellenmesi için yürüttügüm yogun çalismalar sirasinda benden destegini hiçbir zaman esirgemeyen aileme ve kitapta yer alan tüm testlerin uygulanmasinda güvenirliklerinin kanitlanmasi için katkilarindan dolayi bütün ögrencilerime tesekkürü bir borç bilirim.
Kitabin dördüncü baskisinin da yogun bir ilgiyle karsilasacagini temenni ederek, Almanca ögrenenlere ve Almanca sinavlarina gireceklere basari ve esenlik diliyorum.
-Erdem Karabulut, Ankara Mayis 2013-
(Önsöz’den)-

2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade