• -20%
A Kadro 2020 Kpss A Grubu Anayasa Hukuku Konu Anlatımlı Yeni
search
  • A Kadro 2020 Kpss A Grubu Anayasa Hukuku Konu Anlatımlı Yeni

A Kadro 2020 Kpss A Grubu Anayasa Hukuku Konu Anlatımlı Yeni

₺23,00
₺18,40 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786056577819
Yazar
Soner Ceylan
Yayınevi
A Kadro Eğitim Kurumları
Adet
Stoktaki son ürünler


Sevgili KPSS adaylari;

Devletin temel yapisini, organlarini, siyasi iktidarin el degistirme usulünü; birey hak ve özgürlüklerini düzenleyen hukuki metni ifade eden anayasa kavramini çesitli boyutlariyla konu edinen Anayasa hukuku disiplini bu çalismanin ana konusu olusturmaktadir. Bu yüzden, bu kitap anayasal tarihçe, temel hak ve hürriyetler, yasama, yürütme ve yargi kisimlarindan olusmakta ve bu çerçevede bütün olusturulmaya çalisilmaktadir.

Kitabimiz hazirlanirken mümkün oldugunca doktrinsel çatismalardan uzak kalinmis ÖSYM görüsleri baz alinmak suretiyle çalisma yapilmistir. Bir diger husus yayinimiz hazirlanirken sizlere yol gösterici olmak ve is yükünüzü bir nebzede olsa azaltmak amaçlanmistir.

Sizlerin de bildiginiz üzere KPSS sinavinda alan genel kültür genel yetenek ve kamu yönetimi kisimlarinda toplamda 15 e yakin diger meslek sinavlarinda oldukça fazla sayida anayasa hukuku sorusu sorulmaktadir. Bu anlamda sizlerde bu alanin ehemmiyeti dolayisiyla detayli hukuk kitaplariyla ugrasmak zorunda kalmaktasiniz.

Sinav sorularini inceledigimizde ÖSYM ve diger kurumlarin ayni sorulari tekrar etmekten öteye gidemedikleri görülmektedir. Sizleri bu is yükünden kurtarmayi ve daha az ancak gerekli bilgilerle hazirlanmis bu yayinla daha kisa sürede sinava hazirlamayi hedeflemekteyiz. Söz konusu eserde akademik bilgilerden ziyade Anayasa Hukuku dersi özet ancak sinava yetecek sekilde sinav sorulari baz alinarak hazirlanmistir.

Unutulmamalidir ki; Hiçbir basari tesadüf degildir, bilakis dogru ve planli bir çalismanin eseridir.

Basarili bir sezon dilerim...

Soner CEYLAN

Soner Ceylan
2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade