• -20%
search

Temel Tasarım

₺325,00
₺260,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786055729769
Yazar
Yahşi YAZICIOĞLU
Yayınevi
Ideal Kültür Yayıncılık
Adet
Stoktaki son ürünler

Ülkemizde sanat alanında öğretim veren fakülte ve yüksek okulların sayısı giderek artmaktadır. Söz konusu bu eğitim kurumlarında temel ders olarak değişik isimler altında temel tasarım bilgilerini vermeye yönelik dersler okutulmaktadır. Bu eğitim kurumlarında dersler uygulamalı olarak verilmekte ve öğrenciye tasarımın temelleri öğretilmeye çalışılmaktadır.


Ülkemizde sanat alaninda ögretim veren fakülte ve yüksek okullarin sayisi giderek artmaktadir. Söz konusu bu egitim kurumlarinda temel ders olarak degisik isimler altinda temel tasarim bilgilerini vermeye yönelik dersler okutulmaktadir. Bu egitim kurumlarinda dersler uygulamali olarak verilmekte ve ögrenciye tasarimin temelleri ögretilmeye çalisilmaktadir.

Ancak bu konuda görev yapan ögretim elemanlari arkadaslarimin kaynak sikintisi çektikleri de bir gerçektir. Tasarimin temel ilkelerini görsellige agirlik vererek, bol örneklerle destekleyerek anlatan yayin konusunda eksiklik bulundugu da gözlenmektedir. Bu durum bir yandan, bu konuda görev yapan ögretim elemanlarimizin daha verimli olmalarini; digeryandan ise ögrencilerimizin tasarimin ilkelerini anlayip uygulamalarini zorlastirmaktadir. Bu nedenle ögrencilerimizin tasarimin ilkelerini kolaylikla anlayip uygulamalarini saglamak amaci ile görsellige agirlik veren bol görsel örnekler ile konulari açiklayan bir kitabin yazilmasinin yararli olacagi düsüncesinden hareket ile bu kitap kaleme alinmistir. Böylece üniversitelerimizin ve özellikle meslek yüksek okullarimizin ilgili bölümlerinde degisik isimler ile okutulmakta olan temel tasarim derslerinde yasanan kaynak sikintisinin giderilmesine katkida bulunulmaya çalisilmistir.

Kitabin yazilis amacina ulasmasi en büyük dilegimdir. Elbette kitabin amacina ulasip ulasmadigini siz degerli okuyucularin kitaba olan ilgisi gösterecektir. Siz degerli okuyucularin yapacaklari her türlü elestiri, katki, degerlendirme, yorum ve görüsler kitabin sonraki baskilari için en iyi yol gösterici ve gelistirici unsur olacak, kitaba deger katacaktir.

1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade