• -20%
Kanayak
search
  • Kanayak

Kanayak

₺151,00
₺120,80 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789750740688
Yazar
Gamze Arslan
Yayınevi
Can Sanat Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Buradayiz! Size çiçek isimleri sayip, romantizmi, oradan aski, oradan bagri yanik yanik sizlatan sevdayi, hadi hiç olmadi belki sevgiyi anlatmak için degil! Hayir!

Size burada çiçekleri de hayvanlari da anlatmayacagiz. Görülmemis bir çiçek açmadan bahsedecegiz. Güzel bir ad seçtik bizce. ‘Görülmemis bir çiçek açma.’”

Zorlu ana kiz iliskisi; kadin olmak; yakici tutkular; sahibine de tarihe de sahip çikan giysiler; isçilerin hakkini kollayan fabrikalar; kimsenin ugramadigi kasabalarda yasananlar ve sokaklarinda hakkini arayan uzuvlarin gezindigi büyüksehirler... Toprak altinda yatanlardan, rüyada yankilananlardan ve otopsi masasindaki artiklardan yola çikip yeniden kurgulanan hayatlar bunlar... Ölüleri öldürmeyen, cansiza ses veren, etin, kemigin, kanin, topragin ve düsün diliyle direnmeye, isyana ve özgürlesmeye çagiran öyküler.

Ilk öykü derlemesi Çerçialan’la 2016 Yasar Nabi Nayir Öykü Ödülü’ne layik görülen Gamze Arslan yine sasirtici ve özgün bir öykü kitabiyla okurlarin karsisina çikiyor. Kanayak duru bir dil ve alabildigine yaratici bir kurguyla kirsaldan büyüksehirlere genis bir cografyayi kat ederek en acimasiz gerçeklere tercüman oluyor.


Gamze Arslan
2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade