• -20%
search

Nisan Proficiency Hazırlık Atlama Sınavı Soru Bankası Yeni

₺400,00
₺320,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786059393713
Yazar
Ekrem Uzbay
Yayınevi
Nisan Kitabevi
Adet

Bu kitap, üniversitelerin hazırlık atlama sınavları için yazmış olduğum Proficiency kitabımın soru bankası kitabıdır. Proficiency kitabımdaki testlerin cevap anahtarları klasik cevap anahtarlarıdır. Hâlbuki bu kitapta, proficiency sınavlarında en çok sorulan soru tipleri ve bu soru tiplerine ait soruların açıklamalı cevap anahtarları bulunmaktadır. Öğrenci, proficiency kitabımı çalıştıktan sonra, bu kitaptaki soruları çözme imkânı bulacak ve daha da önemlisi, bu soruların nasıl çözülmesi gerektiğini öğrenecektir.


u kitap, üniversitelerin hazirlik atlama sinavlari için yazmis oldugum Proficiency kitabimin soru bankasi kitabidir. Proficiency kitabimdaki testlerin cevap anahtarlari klasik cevap anahtarlaridir. Hâlbuki bu kitapta, proficiency sinavlarinda en çok sorulan soru tipleri ve bu soru tiplerine ait sorularin açiklamali cevap anahtarlari bulunmaktadir. Ögrenci, proficiency kitabimi çalistiktan sonra, bu kitaptaki sorulari çözme imkâni bulacak ve daha da önemlisi, bu sorularin nasil çözülmesi gerektigini ögrenecektir.

Sizlere kolaylik olmasi bakimindan, açiklamali cevap anahtari bölümünde, sorular yeniden verilmistir. Bu, size, sorulari ve açiklamali cevaplarini ayni anda görme firsati saglayacagi gibi, sorulari bir kez daha çözme firsati sunacaktir. Sorulari çözerken siklari kitabin üstüne isaretlememenizi öneririm. Dogru siklari baska bir kâgida yazin ve böylece kitap temiz kalsin. Bu, size, sorulari defalarca çözme firsati verecektir. Aksi takdirde, soruyu sadece bir kere çözmüs olursunuz ve kitaptan maksimum faydayi da saglayamamis olursunuz.

Ayni sekilde, bilmediginiz kelimelerin üstüne Türkçelerini yazmayin. Bilmediginiz kelimeleri bir kâgida yazin, karsilarina Türkçelerini yazin ve bu kâgidi defalarca çalisin. Bu kelimelerin geçtigi cümleleri tekrar okuyarak ve kâgida bakmadan kelimelerin Türkçelerini hatirlamaya çalisin.

Kitabi çalisirken www.ekremuzbay.com sitemden de ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

Saglik, esenlik ve basari dileklerimle...
Ekrem Uzbay

Ekrem Uzbay
9 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade