Insanlik Onuru Dünyayi Kurtaracak mi?
Yedi Tepe Kralligi’nin Prensesi Haxen, Karanlik Efendi’nin insanligin sonunu getirecek bir çocuk yaratmak üzere seçtigi kisidir. Prensesin bu hamilelikten sonradan haberi olur. Haxen çocugu öldürmek zorunda olmasina ragmen aslinda bir kiz oldugunu anlayinca öldürmek istemez. Prenses onu insanlarin intikam duygularindan koruyacak ve uzaklara, çöle götürerek insanlari da onun karanlik gücünden koruyacaktir. Daha Haxen’in karnindayken her seyi bilmekte, görmektedir. Hania ismini verecegi çocuk son derece zeki, son derece kötü ve dilsizdir.
Iki kaçagin yolculugu her geçen gün daha zorlu olur ama annenin cesareti ve küçük kizin günbegün artan güçleri onlara bu zorluklarla basa çikmada yardimci olur. Karanlik Efendi sessizce tuzaklarini kurarken, anne kiz yolculuk sirasinda gizlice onlari izlemekte olan bir savasçiyla karsilasir. Kimdir bu? Onlara yardim etmek isteyen biri mi yoksa karanliklarin temsilcisi mi?
TADIMLIK
Hania uzun adimlarla ilerledi. Annesi ile Karanlik Efendi’nin arasina girdi.
Iblis, Kutsal Su çemberinden nasil çiktin? diye sordu.
Nasil basarmisti? Öfke? Haxen’in öldürülmesini istememe? Belki de asagilama.
Gerçekte oradan çikan kendisi degildi, çözülüp giden kafesti. Bunu anlamali ve akilli bir cevap, onu yikacak bir seyler bulmaliydi. Gerçek çikageldi, artik düellosu baslayabilirdi.
Hania kollarini uzatti. Çok normal bir seyi kafasiz birine açiklamaya çalisan çok sikilmis ve sakin bir ses tonu vardi. Yavas yavas ve kelimeleri seçe seçe konusmayi da unutmadi.
Haxen’i isaret ederek, Ben onun kiziyim dedi. Insanlar seçebilir. Biz insanlar seçebiliriz. Yapmayi ya da yapmamayi seçebiliriz. Benim bir iblis olmakla, ki Kutsal Su beni engelliyor, olmamak arasinda yapacagim bir seçim var. Eger olmamayi seçersem özgürüm. Aptal olmayan herkes için bellidir bu.
Güvenli Ödeme
Hızlı Teslimat
Kolay İade