• -20%
search

El Diego-Goa

₺42,00
₺33,60 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789759064556
Yazar
Diego Maradona
Yayınevi
Goa Basım Yayın
Adet
Stoktaki son ürünler


’Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusunun otobiyografisi’’

‘’Yeşil sahalar onun gibisini hiç görmedi. Meşin yuvarlak onun yuvarlak onun kadar hiç kimseyi sevmedi’’

Diego Armando Maradona, Buenos Aires varoşlarından yoksul bir çocukken, futbol dehası ve becerisi onu Avrupa ve dünya futbolunun zirvesine taşımış; oyun içi ve dışı gerilimler müthiş bir çöküş yaşamasına neden olmuştur. Maradona'yı ister kahraman ister iblis olarak kabul edin, inkâr edemeyeceğiniz bir şey vardır: Tüm zamanların en büyük futbolcusudur.

Maradona'nın sadece futbol kariyerinin değil, müthiş renkli ve gerilimli yaşamının öyküsü kendi ağzından ilk kez bu kitapta... Yoksul kökenlerinden en büyük zaferlerine, Maradona inanılmaz bir açıklıkla futbol kariyerini, efsanevi yaşamının mihenk taşlarını, dahi bir çocuk olmanın zorluğunu, 1986 Dünya Kupası'nda elle gol attığı İngiltere maçını, kokain bağımlılığını, Napoli'de başlayan muhteşem düşün acı sonunu ve 1994 ABD Dünya Kupası'nda yaşadığı utancı anlatıyor.

Kulüp yöneticilerinin, taraftarlarının, medyanın ve kendi fırtınalı yaşamının talepleri arasında parçalanan, tüm zamanların en karmaşık ve eğlenceli sporcusunun inanılmaz yaşam öyküsü.

Huzurlarınızda Diego Armando Maradona!


2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade