• -20%
Başarılı Çocuklar Yetiştiren Annelerin 10 Sırrı
search
  • Başarılı Çocuklar Yetiştiren Annelerin 10 Sırrı

Başarılı Çocuklar Yetiştiren Annelerin 10 Sırrı

₺175,00
₺140,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786051883793
Yazar
Magot Machol Bisnow
Yayınevi
Beyaz Balina Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Basarilari ile dünyayi degistiren insanlar, genellikle basarilarinin ardindaki en büyük sirrin anneleri oldugunu söylerler. Peki, ya onlari yetistiren annelerin sirlari?

Günümüzün büyük markalarinin kuruculari, ünlü sporcular, sanatçilar ya da dünyayi daha iyi bir yer hâline getirmek ugruna çalisan hayirseverler… Basarili olarak adlandirdigimiz herkes bir zamanlar çocuktu. Peki, birbirinden farkli dinlerden, kültürlerden gelen ve bambaska aile yapilarina sahip bu çocuklarin ortak bir noktasi olabilir miydi? Bu sorunun pesine düsen Margot Machol Bisnow, buldugu cevaplarla ebeveynlik anlayisina yepyeni bir bakis açisi kazandirmis oldu. Çünkü basarinin genetikle, alinan egitimle ya da zekâyla bir ilgisi yoktu. Bu çocuklarin tek bir ortak noktasi vardi: Yetistirilme tarzlari!

Basarili Çocuklar Yetistiren Annelerin 10 Sirri, hayallerinin pesinden gidebilen, cesur, basarili ve kendine güvenen çocuklar yetistirmek isteyen ebeveynler için on önemli kurali bir araya getiriyor. Her kural, birbirinden farkli alanlarda adindan söz ettirmeyi basarmis onlarca insan ve annelerinin yasanmis hikâyeleriyle gelecegin yildizlarini büyüten annelere yol gösteriyor.

Istisnasiz her çocuk içinde bir cevher saklar. Siz de kendi çocugunuzun içindeki cevheri bulmasi için ona yol göstermek, onun tutkularini desteklemek ve hayallerine ulasmasini saglamak istiyorsaniz bu kitap tam size göre.

1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade