• -20%
İçsel Aile Sistemleri Terapisi
search
  • İçsel Aile Sistemleri Terapisi

İçsel Aile Sistemleri Terapisi

₺275,00
₺220,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786059460842
Yazar
Richard C. Schwartz
Yayınevi
Pinhan Yayıncılık
Adet
Stoktaki son ürünler


Aile sistemleri kavramlarini intrapsisik alana uygulayan Içsel Aile Sistemleri (IAS) Modeli bireylerin alt kisiliklerinin aileler gibi etkilesimde bulundugunu ve degistigini ileri sürer. Bu degerli kitap ve klinik kaynak, kisinin yanlarinin nasil felç edici içsel ittifaklar olusturabildigini ve bu ittifaklarin islevsiz ailelerdeki yikici koalisyonlarla nasil benzerlik gösterdigini anlatiyor. IAS Modelini tedaviyle birlestirmek için uygulamasi kolay ilkeler ortaya koyuyor.
Içimdeki ses asla basaramayacaksin, diyor. Baska bir ses buna karsi çikiyor. Baska bir ses beni durmadan çalistirmak istiyor. Digeri her seyi birak, diyor. Hangisi benim sesim bilmiyorum.
Son yillarda ortaya çikan en yenilikçi psikoterapötik yaklasimlardan biri. Schwartz’in modeli, aile sistemleri teorisinin her bireyin içinde bulunan karmasik ve çatismali etkilesim sistemine essiz bir sekilde uygulanmasini içeriyor. Bireylerle, çiftlerle ve ailelerle çalisan psikoterapistler bu fikirleri ve yöntemleri son derece uyarici ve faydali bulacak ve Schwartz’in aci veren ikilemleri ve degisim çabalari içindeki danisanlarina karsi duydugu sefkat ve saygiya deger verecektir.
- Dr. Froma Walsh, Chicago Üniversitesi
Her birimiz bedensiz içsel seslerin kulis faaliyetlerinin etkisi altindayiz. Richard Schwartz bu seslerin her biriyle küçük, uyumsuz, ama sadik bir parlamentonun canli bir üyesiymis gibi ilgileniyor. Danisanin Benligi de bu parlamentonun daimi baskani Açik, zeki anlatimi bu büyüleyici kitabi ögrenci ve deneyimli klinisyenler için ayni derecede erisilebilir hale getiriyor.

- Dr. Richard Chasin, Cambridge Aile Enstitüsü

2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade