• -20%
Gül Gibi Zabıta Dururken Kızını Çöpçüye Veren Adam Bir İhsan Yüce Kitabı
search
  • Gül Gibi Zabıta Dururken Kızını Çöpçüye Veren Adam Bir İhsan Yüce Kitabı

Gül Gibi Zabıta Dururken Kızını Çöpçüye Veren Adam Bir İhsan Yüce Kitabı

₺225,00
₺180,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786057649386
Yazar
Erhan Tuncer
Yayınevi
Nemesis kitap
Adet
Stoktaki son ürünler


Sararmis biyiklari, kisa boyu, tek tük kalmis disleri ve hatlari belirgin, zengin yüzüyle Ihsan Yüce, çogu filmde mahallemizden ve köyümüzden tanidigimiz birilerinin perdedeki yansimasidir. “Çöpçüler Krali”ndaki baba karakterini sinemaseverlerin belleginde unutulmaz kilan tam da budur. Onu perdede gördügümüzde dedemizi, babamizi, dertlendigimizde çat kapi gidip sohbet edebilecegimiz bir mahalle bilgesini görmüs gibi oluruz.

Erhan Tuncer, hepimizin çok sevdigi Ihsan Yüce’nin hayatini ilk kez tüm bilinmeyen yönleriyle gözler önüne seriyor. Bu titiz çalisma, Yavuz Turgul, Ilyas Salman, Kaya Ererez, Yilmaz Atadeniz, Ahmet Sezerel gibi Yesilçam’ a emek vermis önemli isimlerin yani sira Ihsan Yüce’nin, hayatina dokundugu altmistan fazla kisinin röportajlariyla destekleniyor ve Yesilçam’dan az bilinen anekdotlara yer veriyor.

Gül Gibi Zabita Dururken Kizini Çöpçüye Veren Adam bu özelligiyle bir biyografiden çok daha fazlasi. Ihsan Yüce’yi ve onun sanatla örülmüs hayatini merak edenler ile Yesilçam’in nostaljik ruhunu özleyenler için...

Erhan Tuncer
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade