• -20%
search

Boyamalarla Satranç

₺94,00
₺75,20 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786059856683
Yazar
Ozan Çapan
Yayınevi
Odtü Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler

Boyamalarla Satranç, satranç eğitim setinin ilk kitabıdır. Bu kitap ile Masallarla Satranç ve Oyunlarla Satranç kitaplarında kullanılan sevimli karakterlerin boyamalarıyla taşların hareketlerinin öğretilmesi amaçlanmaktadır. Bu etkinliklerle öğrenci; satranç oyunu, taşları ve hareketleri hakkında fikir sahibi olacaktır. Ayrıca kitaptaki alıştırmalarla, satranç oyununun kuralları öğretilirken öğrencinin ince motor kas becerisini geliştirmesine yardımcı olunması da hedeflenmektedir.


Boyamalarla Satranç
Boyamalarla Satranç, satranç egitim setinin ilk kitabidir. Bu kitap ile Masallarla Satranç ve Oyunlarla Satranç kitaplarinda kullanilan sevimli karakterlerin boyamalariyla taslarin hareketlerinin ögretilmesi amaçlanmaktadir. Bu etkinliklerle ögrenci; satranç oyunu, taslari ve hareketleri hakkinda fikir sahibi olacaktir. Ayrica kitaptaki alistirmalarla, satranç oyununun kurallari ögretilirken ögrencinin ince motor kas becerisini gelistirmesine yardimci olunmasi da hedeflenmektedir.
Kitapta; kare seklinin ne oldugu, satranç tahtasi ve özelligi, yatay, dikey, çapraz yönlerin tanitilmasi, bunlarla ilgili çizgi çalismalari, satranç taslarinin özellikleri, satranç kahramanlarinin boyamalari, renklerin tanitilmasi, taslarin dizilisi gibi konular ve etkinlikler vardir.
Ilk baskisi 2002 yilinda yayinlanan ve alaninda bir ilk olan kitabin bu baskisinda daha çok etkinlik eklenmis, tasarimi ve resimleri yenilenmistir.
Boyamalarla Satranç, okulöncesi çagindaki çocuklarin satranci severek ve eglenerek ögrenecekleri egitici bir kitaptir.

Ozan Çapan
2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade