• -20%
Yaşasın Hamileyim
search
  • Yaşasın Hamileyim

Yaşasın Hamileyim

₺130,00
₺104,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789751418395
Yazar
Emre Uysal
Yayınevi
Remzi Kitabevi
Adet
Stoktaki son ürünler


Heyecanla kösedeki eczaneye gidip kisik bir sesle “Bir gebelik testi alabilir miyim?” dediniz. Hizlica eve gidip malum islem basamaklarini dikkatlice uygulamaya basladiniz. Ilk çizgiden sonra ikinci çizginin de yavas yavas belirginlestigini gördünüz. Hayatiniz boyunca, iki çizginin bu kadar birbirine yakisacagini ve sizi bu kadar heyecanlandiracagini hiç düsünmemistiniz. Iste oldu ve beklenen o büyük gün geldi.

Yasasin hamilesiniz!

Tebrikler, hamilelik haberini aldiginiz an itibariyle yüz yilin en görkemli, en neseli, en ask kokan film projesinin mimari olma firsatini da elde ettiniz. Unutmayin bu filmin senaristi de, yönetmeni de, bas rol oyuncusu da sizsiniz. Siz nasil isterseniz filminiz o sekilde olgunlasip sonlanacak. O kadar dolu dolu bir hamilelik süreci geçirip hayata öyle bir iz birakmalisiniz ki keyifli hamilelik ve mükemmel anne sözcükleri yan yana geldiginde hep sizin kulaklariniz çinlamali.

Iste kitabimizin amaci da bu! Bu kitabi okuduktan sonra emin olun hamilelik sürecini daha eglenceli ve daha keyifli bir sekilde geçirmek üzere gerekli tüm tüyolari almis, esiniz ve yakin çevrenizle olan iliskilerinizi olgunlastirmis, motivasyonunuzu en yüksek seviyeye tasimis ve
kaygilarinizdan siyrilmis olacaksiniz.

Emre Uysal
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade