Dünyada, belgesel niteligindeki grafik romanlariyla kendinden söz ettiren çizer Kalle Johansson’un yeni kitabi Sahi Nedir Fasizm? artik Türkçede!
Ginko Çocuk’un Düsün ve Bilim Kitapligi’nda yerini alan çizgi roman, fasizm arastirmalariyla taninan tarihçi Lena Berggren ile yapilan röportajlara dayaniyor. Fasizmin kavramsal anlamini, tarihsel gelisimini ve yol açtigi korkunç sonuçlari isleyen eser, fasist düsünce ve akimlarin genç kusaklari dünden bugüne nasil etkiledigi üzerinde de duruyor.
Berrak anlatimi ve çarpici çizimleriyle özellikle gençlere ulasmayi hedefleyen grafik roman, günümüz dünyasinda ne yazik ki tekrar güncellik kazanan bu çetrefilli konuyu birçok yönden aydinlatip herkesçe anlasilir kiliyor.
Isveç, Almanya ve Avusturya’da okullarda okutulan bu önemli eserin ülkemizde de genis bir okur kitlesiyle bulusmasi dilegiyle.
Güvenli Ödeme
Hızlı Teslimat
Kolay İade