• -20%
Eline Sağlık Anneciğim
search
  • Eline Sağlık Anneciğim

Eline Sağlık Anneciğim

₺120,00
₺96,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786052953488
Yazar
Zeynep Köksal Yaykıran
Yayınevi
Iş Bankası Kültür Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


“Bebekler için kati gidaya geçis” hakkinda merak ettiklerinizi bulabileceginiz bir basvuru kaynagi niteligindeki bu kitapta bebeginizin 5. ayindan itibaren ona her ögünde ne hazirlayacaginiz sorusunun yaniti pratik tariflerle veriliyor.

Eline Saglik Annecigim'de Akdeniz, Ege, Türk ve dünya mutfaklarindan örneklerle yazar Zeynep Köksal Yaykiran'in kendi tarifleri yer aliyor. Eser her ögün için düzenlenmis haftalik ve aylik örnek mönülerle sizi "Bugün ne pisirsem?" derdinden de kurtariyor.

Yaykiran bebeklerini memeden mamaya geçirirken yaptigi yemekleri, uyguladigi teknikleri ve tecrübelerini detaylariyla aktariyor. Meyve ve sebze püreleriyle baslayan tarifler, bebeginizin yasi ilerledikçe çocuk ve yetiskin yemeklerine, tüm ailenin afiyetle yiyecegi hafif, besleyici ve saglikli bir mutfaga dönüsüyor.

Çocugunuzun saglikli ve dengeli beslenmesini saglayabileceginiz pisirme teknikleri kullanilan bu pratik ve lezzetli yemekler rehberi mutfak tezgâhinizin vazgeçilmezi olacak. Üstelik satin aldiginiz her kitapla imkâni kisitli üniversite ögrencilerine burs veren Köksal Egitim Vakfi'na da destek saglamis olacaksiniz.

Bebeklerinize ve tüm ailenize afiyet, bal, seker olsun.


1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade