- -20%

Belki kadinlarin üniversiteye gitmelerine izin verilmemeli; böylece sonradan, düsünen kafalar olarak hayatta neler kaçirdiklarini hissetmezler.
Margaret Atwood’un 1969 tarihli ilk romani, feminist hareketin güçlü etkisini de haber veren essiz bir manifesto.
Tüketici davranislarini ölçen bir arastirma sirketinde çalisan Marian, gelecegi parlak bir hukukçu olan Peter’den evlenme teklifi alinca hiç düsünmeden kabul eder. Zaten her genç kizin rüyasi degil midir bu? Ama bir anda yoluna Duncan çikar, Ingiliz edebiyati ögrencisi, kendisine ve Marian’a bir gelecek vaat etmeyen, kayitsiz, kaygisiz Duncan. Duncan ona kariyer planlari disinda, tasarlanmamis, hesapsiz bir dünyayi gösterir. Ask midir bu?
Üstelik Marian birdenbire et yiyememeye, Peter’i, evliligi, aski, bedenini sorgulamaya baslamistir. Artik evlilige giderken kafasinda kocaman bir soru vardir: Yoksa kendi bedeni de Peter için tüketilecek bir nesne midir?
Yazar Hakkinda:
Margaret Atwood, Kanadali sair, yazar, elestirmen, denemeci, feminist ve çevre aktivisti. Özellikle ütopya ve istopya kavramlarini birlestirerek üstopya adini verdigi kendine özgü bilimkurgu türündeki romanlariyla tanindi. Kör Suikastçi (Man Booker Ödülü), Tufan Zamani, Antilop ve Flurya, Damizlik Kizin Öyküsü, Nam-i Diger Grace, Cadi Tohumu, Kalp Gidince, DelliÂddem gibi romanlari Türkçede de yayimlandi. Atwood, 2017’de Alman Kitap Basim ve Yayincilari Dernegi Borsa Birligi tarafindan verilen Baris Ödülü’ne layik görüldü.
Güvenli Ödeme
Hızlı Teslimat
Kolay İade