• -20%
Kod Adı Aşk Ve Aldatmak
search
  • Kod Adı Aşk Ve Aldatmak

Kod Adı Aşk Ve Aldatmak

₺121,00
₺96,80 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789751040695
Yazar
Çağatay Öztürk
Yayınevi
Inkılap Kitabevi
Adet
Stoktaki son ürünler


Kadin ile erkegin aski yasama sekilleri, asktan anladiklari ve algiladiklari seyler çok farklidir. Bir kadin ask konusunda erkegin duygularindan ne kadar emin olsa da bazi seyleri duymak ister. Örnegin, erkeginin ona “Seni seviyorum” demesini ister... Ona çok büyük bir güven bile verse, “aldatmayacagini” kelimelere dökmesini ister... Bu sekilde belki de kendine olan özgüveni tazeler.
Weodrow Wyatt’in sözü de erkek ile kadinin aski algilayisindaki farki oldukça keskin bir sekilde özetliyor: “Erkek, gözleri ile âsik olur, kadin ise kulaklari ile...”

ÖZGEÇMIS

Orta ve lise ögrenimini Türkiye’de, yüksekögrenimini ise Ingiltere’de tamamlayan Çagatay Öztürk, ön lisansini psikoloji ve sosyoloji agirlikli bir alan üzerine Middlesex Üniversitesi’nde Sosyal Bilimler Fakültesi’nden mezun olarak tamamlamis olup yan dal olarak Film ve Dünya Sinemasi üzerine egitim almistir. Yüksek lisansini yine Middlesex Üniversitesi’nde Psikanaliz alaninda tamamlayan Öztürk, yüksek lisans arastirmasini Oxford Üniversitesi’nde yapmistir. Bitirme tezi olarak “Kadin-Erkek Cinselligi”ni ele almistir. Uzmanlik alani kisilik bozukluklari, kadin-erkek cinselligi, kadin-erkek iliskileri, depresyon ve panik bozukluktur.
Gerek Londra’da bulunan Ulusal Saglik Servisi gerekse özel olarak kendi kliniginde psikoterapist olarak çalisan Öztürk, Kasim 2006 yilinda Türkiye’ye kesin dönüs yapmistir. Halen Ingiltere’deki Complimentary Medical Association (Tamamlayici Tip Dernegi) üyesi olmakla birlikte, Middlesex Üniversitesi’nde PhD (doktora) arastirmasini sürdürmektedir. Çagatay Öztürk bireysel ve kurumsal anlamdaki çalismalarindan edindigi tecrübeleri kitaplarina tasimaktadir. Yazarin bugüne kadar; Kod Adi Para, Kod Adi Ask ve Aldatmak, Önce Sen ve Sen Bilirsin olmak üzere, dört kitabi yayimlanmistir.




1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade