• -20%
Mükemmel Çocuk Mu Mutlu Çocuk Mu
search
  • Mükemmel Çocuk Mu Mutlu Çocuk Mu

Mükemmel Çocuk Mu Mutlu Çocuk Mu

₺175,00
₺140,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786051883434
Yazar
Katie Hurley
Yayınevi
Beyaz Balina Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Bagirmayan ebeveynler, baglananlar ya da baglanamayanlar, organik anne-babalar, kuralcilar, oyuncular derken, ebeveynlik modalari asla bitmek bilmiyor degil mi? Hele de son günlerde isler iyice çigirindan çikti. Bunca yöntemin arasinda hangisini seçeceksiniz? Hangisi en dogrusu?

Dogrusu hiçbiri… Çünkü her çocuk çok özel ve farkli. Tek bir yöntemin, tüm çocuklar için ise yaramasini beklemekse, sadece güzel bir hayalden ibaret. Üstelik tüm bu çilginligin arasinda aslinda ebeveynlerin istedigi tek bir sey var: Mutlu çocuklar yetistirmek! Mutluluk tohumlarini küçük yaslarda ekmenin yolu ise, çocugunuza özel olan ebeveynlik modelini bulmaktan geçiyor. Çocuk/ergen psikoterapisti ve ebeveyn koçu Katie Hurley, bu kitapta size bunun anahtarini sunuyor. Ise, çocugunuzun karakterini anlamakla baslayan bireysel ebeveynlik modeli sayesinde çocugunuza:

Her türlü duyguyla basa çikabilmeyi
Empati yapabilmeyi ve empatinin önemini
Insanlarla etkili iletisim kurabilmeyi
Çocukluk stresini, kaygilarini ve korkularini barisçil yollarla asabilmeyi
Öfke kontrolü becerilerini gelistirmeyi, birbirinden eglenceli aktivite ve oyunlarla ögretebileceksiniz.
Mükemmel Çocuk Mu? Mutlu Çocuk Mu? modern dünyanin talepleri arasinda sikisip, mutlu olmanin ne demek oldugunu unutan ebeveynler ve çocuklar için âdeta bir can simidi.

Katie Hurley
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade