• -20%
search

Buzun Anıları - Malazan Yitikler Kitabı 3

₺555,00
₺444,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786052650097
Yazar
Steven Erikson
Yayınevi
İthaki
Adet
Stoktaki son ürünler


“ŞİMDİ GERİ DURUN VE BİZ FANİLERİN NELER YAPABİLECEĞİNE BİR BAKIN. BANA KALIRSA SİZİ BİR İKİ SÜRPRİZ BEKLİYOR.”

Ardı arkası kesilmeyen savaşların ağırlığı altında zayıf düşen, uğruna dövüştükleri imparatorluğun kanun kaçağı ilan ettiği ve deli bir peygamberin istilaya hazırlandığı bir kıtada yapayalnız kalan Tekkol’un Ordusu… Arkasında karanlık güçlerin ve gizli ellerin desteğiyle durdurulamaz bir şekilde Genabackis kıtasını işgale gelen Pannion Domin İmparatorluğu, karşısında zorlu bir rakip bulmayı beklemiyordu ancak Tekkol’un Ordusu’nun, eski düşmanları Darujhistan şehri, Anomander Rake ve Caladan Brood ile ittifaka girdiğinden habersizdi. Herkesin kendi çıkarını gözettiği bir savaşta, ihanet de kaçınılmaz bir sonuç olacaktı.

Genabackis kıtasında süregiden tek çatışma bu değildi. İki tarafın da kendini galip sayamadığı, yüz binlerce yıldır devam eden bir savaş daha vardı. Bu gaye uğruna faniliklerinden vazgeçip namevt savaşçılara dönüşen T’lan Imasslar, Genabackis kıtasında toplanıyorlardı. Ve bu seferki düşmanları her zamankinden daha zorlu olacaktı.

Tanrıların oyununa yepyeni bir oyuncu katılmak için can atıyordu. Zincirlenmiş Tanrı oyundaki ilk hamlelerini yapmaya hazırlanırken, karşısında diğer tanrıları bulacaktı. Ancak Zincirlenmiş Tanrı’nın hesaba katmadığı bir şey vardı: Artık bu oyuna faniler de dahil olmuştu.

“Malazan Yitikler Kitabı serisini ağzım bir karış açık okudum.” –Glen Cook

“Erikson, epik fantazi yazarları arasında en tepedekilerden biri.” –Publishers Weekly


1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade