Tanrıların Kalıntıları
search
  • Tanrıların Kalıntıları

Tanrıların Kalıntıları

₺195,00
Vergi dahil
Barkod
9786053043171
Yazar
Erich Von Daniken
Yayınevi
Artemis Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


ERICH KİMSENİN DİLE GETİRMEYE CESARET EDEMEDİĞİ KONULARI DÜŞÜNMEMİZİ SAĞLIYOR. TARİH ANLAYIŞIMIZA MEYDAN OKUMAYA DEVAM EDİYOR."

Philip Coppens, The Ancient Alien Question'ın yazarı



"Bilgi çağında yaşıyoruz. Ancak dünyamızın geçmişine dair hala en ufak bir fikrimizin olmadığı konular var," diyor çoksatar yazar Erich von Daniken, yeni kitabı Tanrıların Kalıntıları'nda. Mühendislik harikası olan akıl almaz taş yapılar, gizemli yer altı siteleri, geometrik olarak sıralanmış taş daireler, nefes kesici Mısır piramitleri... Bütün bunları kim yaptı? Ve daha da önemlisi, bunları yapanlar o teknik bilgiye nasıl sahipti?

Erich von Daniken, binlerce yıl önceye uzanan bir araştırmaya götürüyor okuru. Taş Devri'nden kalan, birbirine eşit mesafede dev kareler ve üçgenler oluşturacak şekilde inşa edilmiş yüzlerce ibadet yeri var. Peki bütün bunlar nasıl oldu? Klasik arkeoloji bu sorulara yanıt veremiyor. Daha da kötüsü, bu soruları önemsemiyor bile. "Hepimiz bu ilgisizliğin parçası mı olacağız?" diye soruyor yazar. "Yoksa fiziksel sonuçları gözümüzün önünde olan bu tarihi kalıntılara dair gerçekleri öğrenmek ister miyiz?"

Tanrıların Kalıntıları, 160'tan fazla resim ve çizimle Avrupa ve Akdeniz bölgesindeki imkansız yapıların sırlarını açığa çıkarıyor, olağanüstü gerçeklerin altını çiziyor ve doğru bilinen yanlış doktrinlere meydan okuyor.


1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade