search

Basic Potential of English Grammar

₺340,00
Vergi dahil
Barkod
9789756207871
Yazar
Musa Eraslan
Yayınevi
Babil Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Yazarlarımızın daha önce yayınevimiz tarafından 1. baskısı yayımlanan ve Dil Dizisi'nde yer alan Basic Potential of English Grammar adlı bu çalışması Aralık 2014 tarihinde 2. baskısı ve güncellenmiş haliyle yeniden yayınlanmıştır. 

Kitabımızın ilk baskısının okuyuculardan gördüğü olumlu tepkiler, yapılan işin ne kadar doğru ve faydalı olduğunun en önemli kanıtı olmuştur. Özellikle İngilizce öğreticilerimizin çalışmayı vazgeçilmez bir kaynak ve alıştırma kitabı olarak kullanmaları çok sevindiricidir. 

Yeni baskıda tüm kitap revize edilerek bazı bölümlerin daha etkin olması amacıyla değişiklikler yapılmış; hızlı ve verimli öğretim teknikler ışığında hazırlanan çalışma, konu anlatımındaki sadelik ve akılda kalıcı örnekleriyle emsali olan çalışmalardan ayrılan çok önemli bazı özelliklere sahiptir. Sadece içerikte değil, biçimde de çok etkili değişiklikler yapılmış, kitap 4 renk olarak ve 115 gr. mat kuşe kâğıda gözü rahatsız etmemesi için de sayfa zeminine yumuşatıcı krem renk kullanılarak yeni baskısı tamamlanmıştır.

İngilizce öğrenmek isteyen her düzey ve eğitim aşamasından öğrencilerin ve diğer bireylerin, bu kitabı örnekleriyle birlikte çalıştıktan sonra ünitelerin sonuna gelindiğinde İngilizce sorunlarını büyük ölçüde çözmüş olduklarını göreceklerdir. Kitabın sonunda alıştırmalara ait bir de cevap anahtarı listesi mevcuttur ve her bölüm kendi ünitesinin rengindedir.

Basic Potential of English Grammar İngilizceye yeni başlayanlardan, orta ve ileri düzeye kadar her öğrencinin başvurabileceği bir referans ve başucu kitabı olarak tasarlanmıştır.


Musa Eraslan
2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade