• -20%
Üç Yapraklı Yonca
search
  • Üç Yapraklı Yonca

Üç Yapraklı Yonca

₺179,00
₺143,20 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786059604482
Yazar
Ferda Izbudak Akıncı
Yayınevi
Tudem Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Hayat hayattir çünkü, roman da romandir. Ve hayat, ancak yazilirsa, dönüstürülürse roman olur.”

Kendinizi bir roman kahramaniyla özdeslestirdiniz mi hiç? Elinizde olmayan sebeplerle yitirdikleriniz yerine baska seyler koyarak kendinizi avuttugunuz zamanlar oldu mu hayatinizda?

Köyde babaannesiyle birlikte yasayan ve girdigi sinavda Izmir Kiz Lisesi’nde okumaya hak kazanan Özge, nicedir kendi Mutluluk Sokagi’ni ariyor. Okula yeni basladigi günlerde, daha önce okudugu ve içinde adeta kendini buldugu Mutluluk Sokagi’nin yazariyla tanisma firsati yakalayinca da hayatinin seyri bir anda degisiyor. Yazarin, Özge’ye imzaladigi kitabin son sayfasina yazdigi sihirli sözcükler ve isaretler, uzun soluklu bir edebiyat yolculugunun ve tadina doyum olmaz yazi derslerinin de fisekleyicisi oluyor.

Hayalleriyle var olan Özge, hayatin gizlerini, geçmisin sirlarini ve gelecegin bilinmeyen isiltilarini rüyalarinda derinlestiriyor. Her firsatta hayallerine siginan bu delismen kiz kendi Mutluluk Sokagi’nin izini sürerken, dinmeyen meraki ve bitmek bilmez sorulariyla usta bir yazarin yazin serüvenine de yoldaslik ediyor.

Yazarin, Özge’nin, yani kendi gelecegine yön vermesini ve bu yüzden de çok sevilen Mutluluk Sokagi romanina devam etmesini arzulayan Üç Yaprakli Yonca’nin Özge’si, bir süre sonra yazarin onun için kurguladigi bir oyunla kendi hayatini ve varolus sebebini sorguladigi bir yazi serüvenine sürükleniyor.

Ayaklarini herkesten gizleyen Özge gerçegi neden ve kimden sakliyor? Sirlarini, büyülü atmosferiyle dikkat çeken Izmir Kiz Lisesi’nin duvarlarina haykiran bu gizemli kiz neden hayata tutunabilmek için Mutluluk Sokagi romanina siginiyor?

Çocuk ve gençlik edebiyatimizin üretken yazarlarindan Ferda Izbudak Akinci’nin kaleme aldigi Üç Yaprakli Yonca, yazarin on binlerce kitapseverin hayallerine isik tutan Mutluluk Sokagi isimli romani ile girift bir sekilde iç içe geçen usta isi bir kitap.

Mutluluk Sokagi’ni okuyanlarin ufkunu genisletecek, okumayanlari ise büyük bir hevesle okumaya itecek Üç Yaprakli Yonca, özgün kurgusuyla kendini arayan bir kizin hikâyesini derinlerden gün yüzüne tasirken, ayni zamanda, yazma, yaratma süreçlerine dair degerli ipuçlari da sunan gerçek bir basucu kitabi...

2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade