• -20%
Çocuğunuzun Beynine Hoş Geldiniz
search
  • Çocuğunuzun Beynine Hoş Geldiniz

Çocuğunuzun Beynine Hoş Geldiniz

₺159,00
₺127,20 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786052361856
Yazar
Samuel Wang Sandra Aamodt
Yayınevi
Indigo Kitap
Adet
Stoktaki son ürünler


Dogum Öncesi Dönemden Üniversite Çagina Kadar Beyin Gelisimi

Nörobilimci ve ayni zamanda birer ebeveyn olan Sandra Aamodt ve Samuel Wang Çocugunuzun Beynine Hos Geldiniz'de uyku problemleri, dil ögrenimi, cinsiyet farkliliklari ve otizm gibi çarpici konulari ele alarak beyin gelisimini tüm yönleriyle açikliyor.
Çocuklarin nasil düsündügü, ebeveynlerin bir türlü çözemedigi sirlardan ve zorluklardan biridir. Çocuklarini zeki, güçlü ve mutlu yetistirmek isteyen aileler vitaminlerden DVD ve oyuncaklara kadar her yolu deniyor. Ama gerçek bilim asli olmayan pazarlama tekniklerinden nasil ayirt edilebilir? Peki ya çocugunuzun bebeklikteki, okul çagindaki ve ergenlikteki beyninde gerçekte neler oluyor?
Bu kitap gebeligin baslangicindan üniversiteye kadar olan tüm dönemleri ele aliyor, çünkü bu konudaki pek çok kitap ilk üç yilla sinirli kalsa da, beynin gelisimi çok daha uzun süre devam eder. Bir çocugun beyninin gelisimi ve olgunlasmasi, on yillar süren karmasik bir süreçtir. Beyin, üniversite çagina kadar gelismeyi ve çevreye uyum saglamayi sürdürdügü için çocugunuz yenidogan, bebek ya da ergen de olsa bu kitaptan yararlanabilirsiniz.

1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade