Frédéric Maupomé'un yazip Stéphane Sénégas'nin resimledigi Duvar, oyun oynama haklari ve özgürlükleri kisitlanan bir grup ufakligin sergiledigi ilham verici mücadeleyi ve dayanismayi konu edinen, yassiz bir eser.
Ruhumuzun derinliklerine isleyen hikâyesi ve zihinlerde çarpici izler birakan resimleriyle hiçbir kitapseverin kayitsiz kalamayacagi Duvar, hayatimizdaki çizgilerin, sinirlarin çogu zaman bizim eserimiz olduguna dikkat çekiyor, herkesi bu küçük ayrinti üzerine düsünmeye davet ediyor.
Her gün dünyanin farkli bir kösesinde yükselmeye baslayan ''gerçek'' ya da ''gölge'' çizgileri oyunun birlestirici gücüyle elestirme yoluna giden bu evrensel hikâye, baskalarinin dayattigi sinirlarda daha fazla oynamak istemeyen özgür ruhlarin sesi oluyor.
Baslangiçta, sadece bir çizgiydi. Zar zor fark ediliyordu… Ardindan ''hiçbir sey''den, ''pek bir sey degil''e dönüstü. Sonrasinda, bahçeyi yerden göge bölen o incecik çizginin üzerinde yavas yavas bir duvar yükselmeye basladi. Oyun alanini ikiye bölen, en yüksek agaçlarin boyunu bile geçen duvar büyüdükçe ufakliklarin oyunu küçüldü, dostluklari yok olmaya yüz tuttu. Oysa onlari birlestiren yegâne sey oyundu ve kimsenin bunu onlarin elinden almaya hakki yoktu…
Duvar, hayatimizdaki, aramizdaki ve yöremizdeki onlarca çizgiye inat, duvarlari yikmaya ant içmis ufakliklarin umut tazeleyen hikâyesini anlatiyor.
Baskalarinin dayattigi kurallara, çizdigi sinirlara boyun egmeden yasamak isteyen yüreklere su serpen bu birlestirici kitap, herkesi karsisina çikan duvarlari yikmaya çagiriyor.
Güvenli Ödeme
Hızlı Teslimat
Kolay İade