• -20%
Uçan Fare Ile Hayalet Hayri 3 Takım Ruhu
search
  • Uçan Fare Ile Hayalet Hayri 3 Takım Ruhu

Uçan Fare Ile Hayalet Hayri 3 Takım Ruhu

₺139,00
₺111,20 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786052853160
Yazar
Beyza Akyüz
Yayınevi
Tudem Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Takim ruhu basariyi getirir…

Beyza Akyüz'ün matrak hikâyesi ve Gamze Erdogan'in ele avuca sigmaz resimleriyle genis bir okur kitlesine ulasan ''Uçan Fare ile Hayalet Hayri'', üçüncü serüvenleri Takim Ruhu ile yine eglenceyi garantiliyor.

Farkliliklarin zenginligine ve dostluga vurgu yapan bu neseli roman, kendilerini gerçeklestirme yolunda birbirlerine kol kanat geren Hayri ile Avustralya'dan Istanbul sokaklarina tasinan uçan bir farenin karsilastiklari sira disi olaylari ve dayanismalarini konu ediniyor.

Dinamik kurgusuyla çizgi film tadinda bir okuma deneyimi sunan Takim Ruhu, kipir kipir hikâyesinin satir aralarinda; hayvanlarin dogal ortamlarindan koparilmasi, dogaya saygi, arkadas iliskileri, okul yasami, meslek seçimi gibi önemli konulara dokunarak okurlarini düsündürüyor.

Uçan Fare ile maceradan maceraya kosturan Hayalet Hayri, iyiden iyiye açilmis, hatta dost canlisi birine dönüsmüstür. Afili günes gözlükleriyle Balat sokaklarini tura çikan ''havali'' kahramanimiz, futboldan zerre kadar anlamamasina ragmen kalecilige soyunmus, bayramda kapi kapi gezerek seker toplamis ve mahallenin kizlariyla arkadasligini bir hayli ilerletmistir. Hayri, arkadaslarinin gözünde siniftaki takim ruhunu olusturan en vazgeçilmez oyunculardan biri hâline gelmistir. Peki, tüm bu gelismelerin biricik mimari Uçan Fare nerelerdedir? Tabii ki yeni heyecanlarin pesinde! Ama önce kendisine beyin cerrahligi disinda geçer akçe bir baska meslek daha edinmelidir...

Ekip olma ve takim ruhu kavramlarini öne çikaran bu komik kitap, basariya giden yolda ön yargilardan kurtulmanin ve hosgörülü davranmanin önemini hatirlatiyor.

Farkli kültürleri kucaklayan misafirperver sakinleri, büyük magazalara direnen kadirsinas esnafi, renk renk evleri, her kösesi ayri bir cümbüse açilan irili ufakli sokaklariyla mahalle kültürüne nostaljik göndermelerde bulunan Takim Ruhu, okurlarini, Istanbul'un en kadim semtlerinden biri olan Balat'ta keyifli bir gezintiye çikariyor.


Beyza Akyüz
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade