• -20%
Sevgili Hiç Tanımadığım Çocuk 2 Mektup Ağacı
search
  • Sevgili Hiç Tanımadığım Çocuk 2 Mektup Ağacı

Sevgili Hiç Tanımadığım Çocuk 2 Mektup Ağacı

₺219,00
₺175,20 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786052854068
Yazar
Hanzade Servi
Yayınevi
Tudem Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Kimi mucizeler hiç beklemediginiz anlarda gerçeklesebilir...

Teknoloji çagi çocuklarini mektup yazma kültürüyle tanistiran Sevgili Hiç Tanimadigim Çocuk'un merakla beklenen devam kitabi Mektup Agaci; hayatin getirdiklerini ve götürdüklerini yine mektuplar araciligiyla paylasmayi sürdürüyor.

Hanzade Servi'nin bu eglenceli romani, çocukluk günlerini geride birakmaya hazirlanan bir delikanlinin hüzünle, sevinçle ve farkli heyecanlarla sinanan olgunlasma serüvenini sayfalarina tasiyor.

Günümüz gerçekligini, geçmis güzel günleri animsatan naif duygular ve unutulmaya yüz tutmus kimi nostaljik aliskanliklar esliginde sorgulamaya iten yazar; kitapseverlerin yüreginde, kaçinilmaz bir mektup yazma istegi uyandiriyor.

Yasasin! Baler ve ailesi, tam üç yil sonra Avustralya'dan geri döndü. Üstelik bir kisi çogalarak... Eski dostumuz, rol aldigi belgesel ve YouTube kanali sayesinde fenomen olmus olsa da; aynaya baktiginda gördügü on üç yasindaki çocuk sanki hiç tanimadigi biri! Son zamanlarda boyu epey uzadi, saçlarinin rengi azicik açildi, sesi farenjit olmus bir ördek gibi ve Ruhi adinda bir sivilcesi var. Çoktandir Menevis'e tek bir satir bile yazamadigi için içten içe üzülse de, Tayra'yla dostlugunu ilerletmesi onu az da olsa teselli ediyor. LGS sinavina hazirlik telasi, eski arkadaslariyla yeni hayatina uyum saglama çabasi derken, Baler'in dünyasinda isler zorlasiyor. Aklindan bir türlü çikmayan gizemli kutuyu ve kendisine sürekli kötü yorumlar yazan trol'ü de unutmamak gerek tabii. Baler'in çözmesi gereken pek çok sorun var. Ama öncelikle Çinarlitepe'ye Menevis'in heykelini yaptirmak istiyor...

Ilk kitapta yarattigi gizemi ve heyecani, devam kitabinda ustalikla tirmandiran Hanzade Servi; geçmisle bugünün iletisim aliskanliklari arasinda köprüler kurarken, son yillarda dijital teknolojiler kullanilarak gerçeklestirilen siber zorbaliga da dikkat çekiyor.

Güçlü kurgusu ve incelikli anlatimi sayesinde serinin ilk kitabindan bagimsiz olarak da okunabilecek Mektup Agaci, yazarina dogrudan mektup yazma olanagi sunarak etkilesimli bir okuma deneyimi yasatiyor.

2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade