• -10%
search

Uluslararası Hukuk Temel Ders Kitabı İngilizce Özetli

₺490,00
₺441,00 10% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789750280474
Yazar
Yücel Acer - Ibrahim Kaya
Yayınevi
Seçkin Yayınevi
Adet
Stoktaki son ürünler


"Bu kitap, genellikle kavramakta zorluk çektikleri "milletlerarası hukuk" dersini daha kolay anlayabilecekleri sade bir üslupla yazıldığı ve güncel örneklerle desteklendiği için Türk literatüründe basılı ders kitapları arasında öğrencilere çokça tercih edecekleri iyi bir seçenek sunmaktadır."

Prof. Dr. Ayşe Nur TÜTÜNCÜ (İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi)

"Uluslararası Hukuk, iç hukuk konularıyla her gün karşılaşan öğrenciler için anlaşılması daha zor olan bir hukuk dalı. Eşit ve bağımsız ünitelerin hukuka nasıl uyduklarını anlamak için bir başlangıç kitabı gerekiyor. Artık bütün ülkeleri etkileyen bu hukuk dalını anlamak ve bu alandaki bilgisini geliştirmek isteyenler için bu eseri hukuk öğrencilerinin başucu kitabı olma niteliğinde."

Prof. Dr Hasan KÖNİ (Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi)

"Uluslararası Hukuk, sade ve açık bir dille ama gerekli bütün detaylarıyla anlatılıyor. Uluslararası Hukuk'un temel kavramlarını, temel prensiplerini ve uygulama alanlarını akıcı ve merak uyandırıcı bir yaklaşımla sunuyor. Her bir bölümün sonundaki İngilizce özetler sadece bir özet sunmaktan öte, Uluslararası Hukuk'un temel kavramlarının İngilizcesi ile de öğretilmesine katkı sağlıyor. Bir ders kitabından daha başka neler beklenebilirdi? Birçok yönü ile Uluslararası Hukuk'un öğretilmesinde Türkçe literatüre önemli bir katkı getirmekte..."


2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade