• -20%
Sadeleş Rahatla
search
  • Sadeleş Rahatla

Sadeleş Rahatla

₺129,00
₺103,20 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786050963380
Yazar
Fumio Sasaki
Yayınevi
Doğan Novus
Adet
Stoktaki son ürünler


Japonlarin gereksiz ivir zivirlardan kurtulma felsefesi Danshari ve yeni Japon minimalizmi...
Dolabin bir kösesine tikilip unutulmus, kilo verince giyecegim dediginiz giysiler Bir kez bile ayaginiza geçirmediginiz, bir dolu para bayildiginiz için kiyip da kimselere veremediginiz o ayakkabilar
Bir gün okurum diyerek üst üste yigdiginiz, kitapliginizda toz toplayan kitaplar Sizi havali gösterdigini düsündügünüz film koleksiyonu... Evinizin kaç metrekaresini esyalariniz kaç metrekaresini bizzat siz kullaniyorsunuz? Hiç düsündünüz mü? Peki su soruya cevabiniz ne olurdu: Yasamak için mi çalisiyorsunuz, yoksa satin almak için mi?
Sahip oldugumuz esyalar sahibimiz olduysa artik onlara veda etmenin zamani gelmis demektir Daha az seye sahip olmak insana mutluluk verir!

Yazar Hakkinda:
Fumio Sasaki 1979’da dogdu. Japon yayinci Wani Books’ta editör olarak çalisiyor ve Tokyo’da neredeyse 20 metrekarelik bir evde yasiyor. Minimalizmin faydalarini anlattigi bir web sitesi yöneten Sasaki, satin almadan, biriktirmeden duramayan bir maksimalistken nasil minimalist oldugunun hikâyesini Sadeles Rahatla kitabinda anlatiyor.


Fumio Sasaki
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade