• -20%
search

Farkındalığın Gücü - Sınırsız Potansiyeliniz için Sıradışı Bir Kılavuz

₺112,00
₺89,60 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786257406710
Yazar
Neville
Yayınevi
Sola Unitas
Adet
Stoktaki son ürünler


Kötülüğe direnmek ve ondan vazgeçmek arasında büyük bir fark vardır. Kötülüğe karşı koyduğunuzda ona dikkatinizi verirsiniz ve gerçeğe dönüştürmeye devam edersiniz. Kötülükten vazgeçtiğinizde, dikkatinizi ondan alırsınız ve ne istediğinize dikkatinizi verirsiniz.
İnsanın asıl yanılgısı, kendi bilinç durumundan başka nedenler olduğuna inanmasıdır. Bir insana ait olan her şey -ondan gelen her şey- onun bilinç durumunun bir sonucu olarak gerçekleşir. Bir insanın bilinci düşündüğü, arzu ettiği ve sevdiği şeylerdir, inandığı her şey doğrudur ve insan bunlara rıza gösterir. Bu yüzden dış dünyanızı değiştirmeden önce bir bilinç değişikliği gereklidir.
Zihninizin yenilenmesiyle dönüşün.
Farkındalığınızla, huzurla ilerleyin.

PEN ödüllü yazar Mitch Horowitz’in editörlüğünü ve özetleme görevini üstlendiği Kısaltılmış Klasikler Serisi, çağımıza damgasını vuran ve milyonları etkileyen çok değerli kitapların öz hâle getirilmiş versiyonlarından oluşmaktadır. Bilginin büyük bir hızla yayıldığı modern çağda, vakti sınırlı olmasına rağmen kendini geliştirmek isteyen okurlar düşünülerek hazırlanmıştır.


Neville
2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade