• -10%
search

Hayatına Değer Kat

₺160,00
₺144,00 10% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786254418884
Yazar
Emre Alkin
Yayınevi
Destek Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


“Sadece bir kere yaşarsın, ama doğru şekilde yaşarsan, bir kere yaşamak yeterlidir…”
– Mae West

Hayat bir yolculuk. Zamanı durdurmak da mümkün değil. Sonsuzluktan sonsuzluğa uzanan zaman sayılmayacak kadar çok an ile dolu. Kimisi iyi kimisi kötü. Sanmayın ki kötü anlar hep sizden alıyor. Aksine, çok ciddi tecrübeler veriyor.
Hata insana mahsus. Yaptığınız işlerin sonucunda sadece kendinizi değil başkalarını üzdüğünüz de oluyor. Niyetiniz kötü olmasa bile gönüller kırılabiliyor.  Başkasının yaptığından bizler de üzülebiliriz elbette. Bir kalbe sahip olanların üzülmeye karşı bağışıklığı yok.
Ancak şunu unutmayalım: Bu evrende nasibimiz olan tecrübe arzu ettiğimiz şekilde gelmiyor. İyi anları yaşarken “Neden ben?” demiyorsak kötü anlarda da aynısını yapalım. Bakalım bize neler getirecek?
Unutmadan söyleyeyim. Bu kitap asla kimseye öğüt vermiyor. Sadece kendi yaptığı hatalardan ders alan, başkalarının hatalarından da feyiz alan bir dostunuzum. O kadar. İsteyen keyifle okur, isteyen altını çizer, kızan olursa üstünü çizsin. Özgür iradeye saygımız sonsuz.
Bizden sonraki nesle de bir mesajım var: “Bizim yaptığımız hataları sakın tekrarlamayın, kendi hatalarınızı elbette yapacaksınız.”
Sizlere güzel anların hep aklınızda kaldığı bir hayat diliyorum. Böyle bir hayat, kötü anların da hikmetine varmış bir hayattır mutlaka.
Hayatınıza değer katın Dostlar...


Emre Alkin
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade