• -20%
İstif Çağı
search
  • İstif Çağı

İstif Çağı

₺180,00
₺144,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786050956771
Yazar
James Wallman
Yayınevi
Doğan Novus
Adet
Stoktaki son ürünler



Ihtiyacimiz olmayan esyalarimiz, giymedigimiz kiyafetlerimiz, oynamadigimiz oyuncaklarimiz var

Ama istedigimiz her seye sahip olmak bizi mutlu etmeye yetmiyor. Satin aldigimiz esyalar evlerimizde birikiyor, bizi strese sokuyor ve boguluyormusuz gibi hissetmemize neden oluyorlar hatta kimi zaman bizi öldürdükleri bile oluyor.

Trend tahmin uzmani James Wallman bu kitabinda, sahip oldugu her seyi elinden çikaran bir yöneticiden uzak bir dag kulübesine tasinan hali vakti yerinde bir aileye, tüketim çilginligina sirtini dönen insanlarin hikâyelerini anlatiyor. Wallman’in biriktirme çilginligina sundugu çözüm ise çok basit ancak ayni ölçüde önemli. Degerlerimizi dönüstürmemiz lazim! Sahip oldugumuz seylerden ziyade deneyimlerimize odaklanmaliyiz. Yeni bir saat ya da yeni bir çift ayakkabi yerine dostlarimizla birlikte geçirdigimiz zamana ya da paylasabilecegimiz deneyimlere yatirim yapmaliyiz.

Psikoloji, ekonomi ve kültür konularindaki ilginç içgörüleriyle Istif Çagi, degisim konusunda hayati bir manifesto niteliginde. Daha mutlu ve saglikli olmak isteyenlere, daha aziyla daha mutluyum diyenlere ilham olacak bir kitap.

Yazar Hakkinda:
James Wallman gazeteci, trend tahmin uzmani, konusmaci ve yazardir. GQ, New York Times, TF için yazilar kaleme alan Wallman, Absolut, BMW, Burberry ve Nike gibi markalara danismanlik yapti; T3 dergisinde fütüroloji makaleleri yazdi, The Future Laboratory’nin editörlügünü yapti. Oxford Üniversitesi’nde Klasik Diller ve University of the Arts London’da Gazetecilik mastiri yapan Wallman karisi ve çocuklariyla birlikte Londra’da yasiyor.

1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade