• -20%
Çocuklara Ve Büyüklere Masallar
search
  • Çocuklara Ve Büyüklere Masallar

Çocuklara Ve Büyüklere Masallar

₺70,00
₺56,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786050953312
Yazar
Üstün Dökmen
Yayınevi
Doğan Kitap
Adet
Stoktaki son ürünler


Masallarda gerçekler, gerçeklerde ise inanilmaz seyler vardir.

Bir çocuk ile bir yetiskinin hayal dünyasi arasinda önemli bir fark yoktur. Hem çocuklar, hem yetiskinler için söylenecek masallar gelecegin dünyasinda varligini sürdürecektir. Egitsellik açisindan, yazari belli olan ve belli bir ileti vermek isteyen iki masal türü arasinda yer alan bu kitapta, insan davranislari sorgulanmakta, irdelenmekte, günümüzde geçerli olan birtakim toplumsal degerler sunulmaktadir.

Üstün Dökmen Çocuklara ve Büyüklere Masallar’da, sadece küçüklere hitap etmiyor, büyüklerin de içindeki çocugu harekete geçirip yetiskinler olarak dersler çikarmalarinin yolunu açiyor.

“Masal yazari/anlaticisi masalinda, sekeri pastadan çikarip çocugun eline ayrica vermemeli, seker pastanin içine sinmis olmali. Biz yetiskinler bunu becerdigimizde, masalin hem edebi, hem de egitsel degerine saygi göstermis oluruz.”

“Elinizdeki kitabin hem çocuklara hem de yetiskinlere yönelik olmasini istedim. Ben çocukken, masal kitaplarini, özellikle resimli olanlarini çok severdim; hala öyleyim. Yasiniz kaç olursa olsun, sizin de tüm masallari ve bu kitaptaki masallari sevmenizi diliyorum.”


1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade