“Kozmik güçler üzerine ilk kitabım esasen evrendeki tüm semavi bedenleri yöneten Birincil Güçler’i konu almıştı. Bana bu güçlerin kökenini ve işleyiş tarzını görme fırsatı sunduğundan, o kısmın bir başlangıç olması planlanmıştı.
Bu cilt ise yerküreyi etkileyen Kozmik Güçler’i ele alıyor. Kozmik Güçler üzerine ilk kitabımı bir ekle bitirmiştim: “Yerkürenin Doğuşu”nun bir özeti.
“Kozmik güçler üzerine ilk kitabim esasen evrendeki tüm semavi bedenleri yöneten Birincil Güçler'i konu almisti. Bana bu güçlerin kökenini ve isleyis tarzini görme firsati sundugundan, o kismin bir baslangiç olmasi planlanmisti.Bu cilt ise yerküreyi etkileyen Kozmik Güçler'i ele aliyor. Kozmik Güçler üzerine ilk kitabimi bir ekle bitirmistim: “Yerkürenin Dogusu”nun bir özeti. Yerküre devasa bir agacin büyük dalindaki küçük bir çali çirpidan ibarettir. Bu nedenle güçlerini dogrudan Kozmik Güçlerin Kaynagi'ndan almaz. Yerkürenin ihtiyaç duydugu seyi ona kendi günesi tedarik eder. Günes onun aktarma kayisidir ve bu nedenle Yerkürenin Kozmik Güçleri ikincil niteliktedir. Günes yerküreye doga tarafindan ayarlanan payini tedarik eder. Yerküre bu hacmi alir, yeniden düzenler ve doganin gereksinimlerini karsilamak üzere sert kabugundan geçirerek disari aktarir.”James ChurchwardMu'nun Kozmik Güçleri II, James Churchward'in tüm yasamini adadigi Kayip Kita MU arastirmalarinin kozmik güçleri inceledigi ikinci kitabidir.
Güvenli Ödeme
Hızlı Teslimat
Kolay İade