• -20%
Asla Arkana Bırakma
search
  • Asla Arkana Bırakma

Asla Arkana Bırakma

₺195,00
₺156,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786050974195
Yazar
Tess Gerritsen
Yayınevi
Doğan Kitap
Adet
Stoktaki son ürünler


Yirmi yil önceki savasin gizemli ve çogu zaman karanlik karakterleri arasinda kayip babasinin izini arayan “çetin ceviz” pilot Willy Jane Maitland, kendisini Güneydogu Asya sehirlerinde ve ormanin derinliklerinde bekleyen sayisiz tehlikeden habersizdi. Willy geriye iki ceset ve birçok soru isareti birakan bir uçak kazasinin sirrini çözmeye çalisirken karsisina çikan gizemli ve yakisikli Guy Barnard’a güvenebilir miydi?
Tess Gerritsen, Vietnam Savasi’ndan yirmi yil sonra baslayan romanda, savasin dile getirilmeyen yönlerini ve gerçegin birden fazla yüzü olabilecegini nefes kesen bir macerayla anlatiyor.
Asla Arkana Bakma ip üzerinde ilerleyen, tereddüt ve tutku dolu bir macera…
Yazar Hakkinda:
Tess Gerritsen ABD’nin San Diego kentinde dogdu. Stanford Üniversitesi’nde antropoloji konusunda lisans yapti, California Üniversitesi’nden tip diplomasi aldi. New York Times’in çok satanlar listesine giren Hasat’la dünya çapinda basari kazandi. Yazarin Kemik Bahçesi, Mefisto Kulübü, Ruh Koleksiyoncusu, Buz Gibi Soguk, Sessiz Kiz, Kayip Kizlar, Cerrah, Çirak, Günahkâr, Ikiz Bedenler, Bir Sirrim Var, Rehine, Gece Gelen, Gece Yarisindan Sonra, Karanligin Ayak Izleri, Biçak Sirti adli romanlari ve Ucubeler ile Isimsiz Ceset adli öyküleri Dogan Kitap tarafindan yayimlandi ve büyük okur kitlelerine ulasti.

2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade