search

Susurluktan Pekergate'e Mafya-Siyaset-Ticaret

₺200,00
Vergi dahil
Barkod
9786254182624
Yazar
Ali Mahir Başarır
Yayınevi
Kırmızı Kedi Yayınevi
Adet
Stokta yok

Sayfa Sayısı: 216

Boyutlar:13,7 x 23

Basım Tarihi: 2023


Sedat Peker’in iddialarının odağındaki isimlerin oluşturduğu ağ, Türkiye’de “Mafya-Siyaset-Ticaret” ilişkilerinin nasıl kurumsallaştığını gösteriyor. Aradan yıllar geçmesine rağmen, Susurluk’ta adları yer alan bazı isimler Pekergate’te de varlar.  Bu durum, rejimin Susurluk’tan AKP’nin “Yeni Türkiye”sine taşındığını ortaya koyuyor.
TBMM’de bu iddiaları halk adına sorgulayan milletvekillerinden Ali Mahir Başarır, Pekergate skandalındaki olayları tek tek inceleyerek her birini ayrı dosya haline getirdi. Ortaya iddiaların bile ötesinde bir rejim çıktı: Narkopolitik rejim.
Yerli ve milli baronlar, Balkan kontları, Kafkasya lordları…
Türkiye’ye kara para aklamaya gelen finans dükleri…
Uluslararası bağlantıları olan uyuşturucu şebekeleri… 
İstanbul’u merkez yapan çokuluslu mafyalar… 
Gemiler, TIR’lar, silahlar, suikastlar, cinayetler…  
Servet transferi borsaları… 
Siyaset, yargı, emniyet, istihbarat, ticaret… 
Elinizdeki kitapta tüm bu ilişkileri isim isim, olay olay okuyacaksınız. Türkiye’nin nasıl bir rejime dönüştürüldüğünü tüm çıplaklığıyla göreceksiniz.


 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade