• -20%
Kısa Süreli Bilişsel Davranışçı Terapi
search
  • Kısa Süreli Bilişsel Davranışçı Terapi

Kısa Süreli Bilişsel Davranışçı Terapi

₺335,00
₺268,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786056747786
Yazar
Berni Curwen Stephen Palmer Peter Ruddell
Yayınevi
Apamer Psikoloji Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Kisa ve zaman kisitliligina göre düzenlenmis terapiler giderek artan talep nedeniyle popüler bir hale gelmektedir. Bu da daha fazla terapistin kisa süreli terapilerle ilgilenmesine neden olmaktadir. Terapistler tarafindan; danisanlarin olasi talep ve beklentileri, hatta kimi durumlarda gereklilikler dogrultusunda kisa süreli terapiler alternatif bir seçenek olarak düsünülmelidir. Kisa süreli terapilerin kisitliliklari bulunmakla birlikte sartlar dogrultusunda kisa süreli terapiler bir tercih olmaktan çok bir zorunluluk da olabilmektedir. Bu noktada kisa süreli bilissel davranisçi terapinin kanita dayali terapi modelleri arasinda tercih edilebilir bir seçenek oldugu söylenebilir.

Bu kaynak kilavuzda, BDT modelinin kisa süreli terapilerde kullanimi ile ilgili klinik deneyimler zengin uygulama örnekleri ile beraber verilmektedir. Ayrica kisa süreli terapilerde BDT protokollerinin uygulanabilirligi ile ilgili terapistlere genis bir perspektif de sunulmaktadir.

Profesör Cary Cooper’in dedigi gibi: "Bu kitap klinik psikologlar, danismanlar, BDT uzmanlari ve kisisel ve psikolojik problemlerle bas etmek için yardima ihtiyaç duyan kisilerle terapötik bir iliski kuran herkesin

2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade