• -20%
Aşk Ve Dondurma Ciltli
search
  • Aşk Ve Dondurma Ciltli

Aşk Ve Dondurma Ciltli

₺325,00
₺260,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786059585668
Yazar
Jenna Evans Welch
Yayınevi
Yabancı Yayınları
Adet
Stokta yok


Lina yaz tatilini geçirmek için Toskana’daydi fakat o hiç de Italya’nin ünlü yazlari ve güzel manzarasi için hevesli degildi. Orada olmasinin tek sebebi, annesinin ölmeden önceki son dilegiydi: Lina’nin, babasiyla tanismasi. Fakat ne tür bir baba on alti sene boyunca kizinin hayatina hiç dahil olmazdi ki? Lina’nin tek dilegi eve dönmekti.

Fakat bir gün, annesinin Italya’da yasarken tuttugu bir günlügü okumaya baslayinca Lina, gizli asklarin, sanatin ve sakli pastanelerin büyülü dünyasini kesfetti. Yaninda, inanilmaz karizmatik Ren’le beraber annesinin pesinden, fazlasiyla uzun bir süredir sakli kalmis sirlari ortaya çikarmaya basladikça Lina’nin annesi, babasi ve hatta kendisi hakkinda bildigi her sey degisecekti.

Insanlar Italya’ya ask ve dondurma için gelirdi ama bazen çok daha fazlasini kesfederlerdi.

***

Okurlar bu kitabi ellerinden birakamayacaklar.
VOYA, starred review

Roman boyunca Lina’nin sevgiye bakisi ve sevgi anlayisi çok güzel bir sekilde degisiyor. Kitap sadece Lina’nin kendi ask hayati degil, ayni zamanda diger karakterlerin iç içe geçmis hayatlari hakkinda. Yolculuga çikmayi seven gençler için güzel bir kitap.
School Library Journal

Lina akici bir dilde annesinin günlük yazilariyla, günümüzde kesfettigi sirlari ustaca birbirine örüyor. Rönesans mimarisi ve Italyan mutfaginin serpistirilmesiyle, okurlar bu kitabi çok sevecek.
Kirkus

Okurlar bu ask, aile ve sevilmenin anlami üzerine yazilmis romanda kendilerini kaybedecekler.
Booklist Online

 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade