Borges Çetesi
search
  • Borges Çetesi

Borges Çetesi

₺125,00
Vergi dahil
Barkod
9786051853482
Yazar
Hakan Işcen
Yayınevi
Everest Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


"Hakan İşcen'in yeni romanı Dorges Çetesi çağdaş edebiyatımızı da enikonu etkilemiş ünlü Borges'in izleklerinden esinli bir roman mı? İşcen simgeler ve düşlemlerle yol alarak, Borges edebiyatı çerçevesinde, bütünüyle yerli, bize ait bir dünyaya mı yol alıyor?

Ya da, Borges, şimdiyi, bugünümüzü dile getirmek, yansıtmak için, görkemli bir aracı mı; aracı, araç, olanak... Bir türlü karar veremiyorum. Bununla birlikte, Hakan İşcen'den çok severek okuduğum Yaratıcı Yazarlık Kursundan sonra, Dorges Çcics/'nden daha çok tat aldığımı açık seçik ayırt ediyorum. Edebiyata, edebi değerlere gerçekten bağlılığını her yeni eseriyle kanıtlayan Hakan'ı okumak, yalnız benim için değil, başka birçok okur için de mutluluk olacak."

SELİM İLERİ

"Edebiyatın her türünde eserler veren, şiir, öykü, deneme ve romanlarıyla tanıyıp sevdiğimiz Hakan İşcen'in yeni romanı Dorges Çetesi, birbirine benzemeyen, ortak geçmişleri olmayan, farklı yaşlarda ve farklı kişiliklere sahip bir grup insanın gelişen dostluklarını ve gizemli suç ortaklığını anlatıyor. Bu farklı bir çete..." ASUMAN KAFAOĞLU-BÜKE




Hakan Işcen
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade