• -20%
search

Ne Eğlenceli Çağ

₺119,00
₺95,20 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786057440129
Yazar
Kiley Reid
Yayınevi
April Yayıncılık
Adet
Stoktaki son ürünler


Goodreads okurlarınca yılın en iyi ilk romanı seçildi. New York Times Çoksatanlar listesinin zirvelerinde onlarca hafta yer aldı. 2020 Booker ödülüne aday gösterildi.

Yılın Kitabı Seçkisinde
Vox  Kirkus Reviews  Library Journal  BookPage
The Washington Post  Chicago Tribune  NPR  Vogue  Elle
Real Simple  InStyle  Good Housekeeping  Parade  Slate

Yeni zamanın en heyecan verici kalemlerinden Kiley Reid’den çarpıcı ve şaşırtıcı bir ilk roman.

Alix Chamberlain her istediğini elde eden bir kadın ve ilhamını özgüveninden alan markasıyla diğer kadınlara da aynısını vadediyor. Emira Tucker ise hâlâ dünyadaki yerini arıyor. Yaşıtları kariyer basamaklarını bir bir tırmanırken, onun elinde şimdilik yalnızca bebek bakıcılığı becerileri var.

Bir gece Alix, aniden isi çıkınca, Emira'dan yardım istiyor. Emira'nın Chamberlain'lerin oğluna bakması gerek. Bir de markete uğraması. Lüks mağazanın güvenlik görevlisi, dışarıda geç bir saatte beyaz bir çocukla siyah bir kadını beraber görünce Emira’yı iki yasındaki Briar’ı kaçırmakla suçluyor. Neler oluyor derken kalabalık toplanıyor. Hararetli tartışmalar alevleniyor. O esnada birisi her şeyi filme alıyor. Emira öfkeli, ömründe böylesine aşağılanmamıştı, yine de olayı büyütmemek en iyisi. Alix ise kararlı. Mutlaka bir çözüm bulacak ve her şeyi yoluna koyacak.

Ne Eğlenceli Çağ empati ve sosyal konular üzerine yaptığı keskin yorumlarla karşılıklı ilişkilerin bulaşıcılığını, aileden olmanın ne anlama geldiğini, yetişkin olmanın karmaşık gerçekliğini en sert ve en matrak haliyle anlatıyor.

“ Yılın en kışkırtıcı romanı.”
Entertainment Weekly

“ Büyüleyici, özgün, eğlenceli.”
Guardian

" Hem çılgınca eğlenceli hem de nefes kesecek ölçüde bilgece! Reid ırk,
sınıf ve ayrıcalık konularıyla ustaca ve güvenle yüzleşiyor.
İtiraf etmeliyim ki, şaşkınım."
Taylor Jenkins Reid

“Reid keskin gözlemleri, canlı anlatımı ve şaşırtmacalarıyla enfes bir hikaye anlatıcısı.” Madeline Miller, Ben, Kirke'nin yazarı

“Nefes kesici, her cümlesi meydan okuyor. Elinizden bırakamayacaksınız.”
Kirkus Reviews


Kiley Reid
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade