Ölüm Limuzini
search
  • Ölüm Limuzini

Ölüm Limuzini

₺125,00
Vergi dahil
Barkod
9786051850986
Yazar
Nazlı Eray
Yayınevi
Everest Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Fantastik edebiyatın kraliçesi Nazlı Eray, yeni romanında üzerindeki sır perdesi değil kalkmak elli yıldan fazladır azıcık bile aralanmamış olan ABD Başkanı John F. Kennedy suikastını ele alıyor.

JFK Tuzluçayır'da!

Ankara'nın sakin sonbahar bahçelerine, vadideki Fokurtu Cafe'ye gidip hayatın anlamını ve eski zamanları düşünen roman kişisi, bir suikasta kurban giden ABD Eski Başkanı John Fitzgerald Kennedy'nin suikastının en ince ayrıntılarını ve komplo teorilerini uzunca bir süredir incelemektedir. Tuzluçayır'daki Kurşuncu Bacı'nın eski bahçesinde bir sabah vakti J. F. Kennedy'ye dönüşüverir.

Ruhu kendisinin, bedeni ise Kennedy'nin bedenidir. Telefonda esrarengiz bir ses ona öldürüleceğini söyleyip durur. Değişik bir serüven başlamıştır. Korkunç bir karabasandır aslında bu. Dallas'taki Başkanlık limuzininde kurşunlardan kaçış, Parkland Hastanesi'ndeki beyni uçmuş ceset ve ajan kız Barbara. Acaba kahramanımız peşindeki korkunç yazgıdan kurtulabilecek mi, yoksa Dallas'taki kurşunlar onu ebediyete mi yollayacaklar?

Ölüm limuzinindeki nefes kesen sahneler...

Abraham Zapruder'in olayı belgeleyen video filmi...

Parkland Hastanesi ve Ankara'nın sessiz sonbahar bahçeleri... Yaşam nedir?




Nazlı Eray
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade