• -20%
Gölge Karanlıktan Korkma Çocuk
search
  • Gölge Karanlıktan Korkma Çocuk

Gölge Karanlıktan Korkma Çocuk

₺185,00
₺148,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786050938364
Yazar
Ahmet Naç
Yayınevi
Doğan Kitap
Adet
Stoktaki son ürünler


Sen: Bu kitap neyi anlatir?
Ben: Onu anlatir. Ugrunda ölüme bile gidecegimiz bir adamin; seni tanimadan, senin için neler yaptigini… Belki de seni anlatiyordur bu kitap. Karar senin. Adini bulamayacaksin hiçbir sayfada, üzgünüm. Bilmedigin bir gerçege sen isim ver yeniden. Benim bu kitapla yaptigim gibi.
Isin kötü tarafi karsimda olsaydi ve ‘’Senin hakkinda kitap yazacagim’’ deseydim çok kizardi. ‘’Sakin bunu yapma ’çocuk’, beni gerçekten tanidiysan yapman gerekeni bilirsin’’ derdi. Ben de yapmam gerekeni yaptim.
Bu kitap, onu henüz okumayacak olan çocuklar için yazildi. Onlarin hayatindakilere; ögretmenlere, egitmenlere, anne babalara… O bunu isterdi, bir yolunu bulmami… Bir uçagin kanatlari altindaki çocuklarimiz için… Sadece kendi çocuklarimiz için degil, tüm dünya çocuklari için…
Bu kitabi bitirdiginde ikimizi de tesadüf diye bir seyin olmadigina inandirmayi sakin unutma. Bir tanesinin bile hayatina dokunabilirsen tamamdir. Böylelikle asil hikâye son sayfadan sonra baslayacak. Sadece gülümse ve arkana bile bakma artik.
Çünkü hikâyenin sonunu o çocuklar yazacak.

Ahmet Naç
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade