• -20%
Mahrem Resimli Özel Baskı
search
  • Mahrem Resimli Özel Baskı

Mahrem Resimli Özel Baskı

₺250,00
₺200,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786050956801
Yazar
Elif Şafak
Yayınevi
Doğan Kitap
Adet
Stoktaki son ürünler


Görmeye ve görülmeye dair bir roman...
Öyle güzel ki uçmak...
Öyle güzel ki tüyden hafif, uçurtmadan serseri, buhardan oynak, toz zerresinden kivrak, kar tanesinden savruk olabilmek gökkubbede.
Niyetim daha, daha da yükseklere çikmak.
Niyetim gökyüzünde fersah fersah yükselip günesin gölgesine degerek, bembeyaz bulutlarin üzerine çikip bagdas kurmak ve bir de oradan bakmak dünyaya. Çünkü bilmek istiyorum asagida olup biten her sey görülüyor mu buradan bakildiginda?
Merak ediyorum arka bahçelerde sirlanmis sirlar, islenmis kabahatler, yarim kalmis oyunlar kaydediliyor mu satir satir, kelime kelime?
Bilmek istiyorum bir mahremiyeti var mi insanoglu-insankizinin, insan olmanin?

Yazar Hakkinda:
Strasbourg dogumlu Elif Safak, çocuklugunu ve gençligini Ankara, Madrid, Amman, Köln, Istanbul, Boston, Michigan ve Arizona’da geçirdi. ODTÜ Uluslararasi Iliskiler Bölümü’nü bitirdi, yüksek lisansini ayni üniversitede Kadin Çalismalari Bölümü’nde, doktorasini ise Siyaset Bilimi alaninda tamamladi. Türkiye, ABD ve Ingiltere’de [üniversitelerde] ögretim üyesi olarak dersler verdi. 2018 yilinda Oxford Üni¬versitesi’nde Karsilastirmali Avrupa Edebiyati Weidenfeld Kürsü¬sü’ne misafir ögretim üyesi olarak edebiyat ve sanat seminerleri vermek üzere seçildi. Ilk kitabi Kem Gözlere Anadolu (öykü) 1994’te yayimlandi. Ilk romani Pinhan’la 1998 Mevlânâ Büyük Ödülü’nü aldi. Bunu, Sehrin Aynalari (1999) ve Türkiye Yazarlar Birligi Ödülü’nü kazandigi Mahrem izledi (2000). Ardindan her ikisi de çok satan ve genis bir okur kitlesine ulasan Bit Palas (2002) ve Araf (2004) yayimlandi. Med-Cezir’de (2005) kadinlik, kimlik, kültürel bölünme, dil ve edebiyat konulu yazilarini topladi. 2006’da senenin en çok okunan kitabi olan Baba ve Piç yayimlandi. Ardindan aylarca satis listelerinden inmeyen ilk otobiyografik kitabi Siyah Süt’ü yazdi. Dogan Kitap tarafindan 2009 Marti’nda yayimlanan Ask, Türk yayincilik dünyasinda önemli bir rekora imza atarak, en kisa sürede en çok satan roman oldu, yayimlandigi günden bu yana 1 milyona yakin satti. Tüm eserlerinden seçkiler niteliginde olan Kâgit Helva (2009), gazete yazilarindan derledigi Firarperest (2010), Ingiltere’ye göç etmis Türkiyeli bir ailenin dramini anlattigi Iskender (2011), yine gazete yazilarindan derledigi Semspare (2012), 16. yüzyil Is-tanbulu’nu kaleme aldigi Ustam ve Ben (2013) ve Havva’nin Üç Kizi (2016) romanlari Dogan Kitap tarafindan yayimlandi, Havva’nin Üç Kizi yilin en çok okunan romani oldu. 2010 yilinda Fransa’nin Sanat ve Edebiyat Sövalyesi nisanina layik görülen, eserleri kirk sekiz dile çevrilen ve The New York Times, The Washington Times, The Financial Times, The Guardian, Le Figaro gibi önde gelen yayin organlarinda hakkinda çok sayida edebi inceleme yazisi çikan; ayni zamanda uluslararasi basinda makaleler yazan Elif Safak’in romanlari, Penguin, Random House, Rizzoli, Flammarion, Kein&Aber gibi dünyanin en önemli yayinevleri tarafindan yayimlanmaktadir. Safak, Margaret Atwood ile birlikte, Norveç merkezli Future Library’ye (Gelecegin Kütüphanesi) 100 yil sonra okunmak üzere eser birakacak yazarlar arasinda seçilmistir. Londra ve Istanbul’da yasamaktadir. Eserlerini Ingilizce ve Türkçe yazmaktadir.

Elif Şafak
2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade