• -20%
Tomris
search
  • Tomris

Tomris

₺89,00
₺71,20 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786050962550
Yazar
Dilşad Çelebi
Yayınevi
Doğan Kitap
Adet
Stoktaki son ürünler


Bundan yüzyillar önce, Pers diyarinda iki çocuk yasiyordu: Takmas ve Tomris. Kim bilebilirdi ki Takmas’in bir gün koskoca Pers Imparatorlugu'nun basina geçip Büyük Kyros olacagini? Kim bilebilirdi ki Tomris'in ovalar boyu topraklara hükmeden sanli bir hatun, Tomris Hatun çikacagini? Aralarindaki çocukça bir oyunun bir gün kanli savaslara gebe oldugunu kim kestirebilirdi? Peki, ya ask bu çorak topraklarda ne ara yeserecekti?
Tarih, yeniden ve yeniden kurgulanan geçmistir. Anlaticilari içinde Herodot'un da oldugu bu tarihsel karakteri bir de genç yazar Dilsad Çelebi'nin kurgusundan okuyun.

Yazar Hakkinda:
Dilsad Çelebi, avukat anne ve orman mühendisi babanin ikinci çocugu olarak, 1984 yilinda Istanbul’da dogdu. Burslu okudugu Istanbul Bilgi Üniversitesi’nde bilgisayar bilimleri egitimi devam ederken Bekir, Tekir ve Kuyruklar adli seksen bölümlük çizgi film serisi yazdi. Üniversiteden mezun olunca oyunculuga yöneldi ve reklam filmleriyle basladigi oyunculuk kariyerine dizilerle devam etti. Bu sirada yazdigi Yildizsiz Ülke adli çocuk kitabi serisi Dogan Egmont’tan yayinlandi. Akademik çevreden uzak duramayacagini anlayinca Istanbul Teknik Üniversitesi’nde isletme programinda yüksek lisansini tamamladi ve yine ayni bölümde doktora yapmaya basladi. Halen uzun saatler çalistigi dizi setlerinde verilen sahne aralarinda yazmaya ve arastirmaya devam ediyor.

1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade