• -20%
Hayal Meyal
search
  • Hayal Meyal

Hayal Meyal

₺120,00
₺96,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786050973846
Yazar
Tarık Tufan
Yayınevi
Doğan Kitap
Adet
Stoktaki son ürünler


Türkiye edebiyatinin son yillardaki önemli kalemlerinden Tarik Tufan tüm kitaplariyla artik Dogan Kitap’ta.

Tarik Tufan kayboluslarimizda, kendimizi aradigimiz dehlizlerde yol gösteriyor, isik oluyor.

Geçmisin agirligi, bir kadinin sessizligi ve komsularin delici bakislari hâlâ üzerindeyse neden dönmek istersin o mahalleye?

“Insan bir kere âsik olmaya görsün. Her seyi sevdigine yormaya basliyor. Azaldikça, sonbahar uzuyor. Sonbahari sana yormak, belki de bu yüzden dünyanin en yorucu isi gibi geliyor.”

Yazar Hakkinda:
Tarik Tufan 1973 yilinda Istanbul’da dogdu. Kabatas Erkek Lisesi’ni tamamladiktan sonra üniversite egitimini Istanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde Felsefe bölümünde gerçeklestirdi. Marmara Üniversitesi Orta Dogu ve Islam Ülkeleri Arastirmalari Enstitüsü’nde Sosyoloji alaninda yüksek lisansini tamamladi. Radyo ve televizyonlarda kültür-sanat alaninda programlar gerçeklestirdi. Ilk kitabi “Kekeme Çocuklar Korosu” 2000 yilinda yayimlandi. Ardindan “Kraliçenin Pireleri” (2002), “Ve Sen Kus Olur Gidersin” (2004), “Hayal Meyal” (2007), “Bir Adam Girdi Sehre Kosarak” (2010), “Sanzelize Dügün Salonu” (2015), “Beni Onlara Verme” (2017) ve “Düserken” (2018) yayimlandi. Romanlarinin yani sira belgesel ve kurmaca film senaryolari yazmaya devam ediyor. “Uzak Ihtimal” filmiyle 2009 yilinda Istanbul Film Festivali’nde, “Yozgat Blues” filmiyle 2013 yilinda Adana Altin Koza Film Festivali’nde “En Iyi Senaryo” ödüllerini kazandi. Yazdiklari çesitli dillere çevrildi. Edebiyat dergilerinde öyküleri yayimlaniyor.


Tarık Tufan
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade