• -20%
Eğer İnanırsan
search
  • Eğer İnanırsan

Eğer İnanırsan

₺319,00
₺255,20 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786052992746
Yazar
Kristin Hannah
Yayınevi
Pegasus Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Yasadigi elma çiftliginden bir adim bile uzaklasamayan güzel ve hüzünlü Mariah ile gittigi hiçbir yerde birkaç günden fazla kalamayan yakisikli, umursamaz serseri Deli Fisek; birbirlerinden çok farkli iki insanin yollarinin kesistigi yerde dogan bir askin hikâyesi…
Mariah küçük yasta evden ayrilmis, askin en aci verici haliyle tanismis ve ailesinin yanina geri dönmek zorunda kalmistir. Yüzlesemedigi gizli geçmisi onu çiftligin çitleri arasina hapsetmis, hayatin renklerinden, duygulardan uzak tutmustur. Kendine geçici bir is arayan Deli Fisek çiftlige geldiginde ikisinin de aklinin ucundan bile geçmeyecek bir sey olur ve ask mucizevi bir sekilde kalplerini ele geçirir. Mor yildiz çiçeklerinin, kizarip olgunlasmis elmalarin, sonbahar rüzgârlarinin arasinda gizli bulusmalarla, kaçamak dokunuslarla yasanan tutkulu bir asktir onlarinki. Ama Deli Fisek gibi gezgin ruhlu bir adam için özgürlügünden vazgeçmek çok zordur. Bir tarafi kalmak istese de bunu ask ugruna bile yapabileceginden emin degildir. Böylece iki sevgili, hüzünlü bir yol ayrimina gelir.
Askin insanin hayatina anlam katan güzelligine, verdigi cesarete ve güce dair yürek burkan, sasirtici bir roman…


“Hannah bu hikâyeyi samimiyetle, sefkatle ve canli detaylarla yaratmis. Karakterlerini, özellikle de karanlik geçmisine ragmen dimdik ayakta duran, inançlarina tutunan Mariah karakterini sevmemek imkânsiz.”
Publishers Weekly

“Karakterlerinin ruh hallerini ve duygulari resmetmekte Hannah’nin üstüne yok.”
The Washington Post Book World

1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade