• -20%
Adım Adım Rusça Dil Bilgisi
search
  • Adım Adım Rusça Dil Bilgisi

Adım Adım Rusça Dil Bilgisi

₺160,00
₺128,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786055538286
Yazar
Nargiza Abdurashidova Köksal
Yayınevi
Bilgikare
Adet
Stoktaki son ürünler


Bu kitap Rusça'yi hem yabanci dil olarak ögrenmek isteyenlerin tek basina yararlanabilecegi bir eser ve hem de Rusça kurslarinda kullanilabilecek bir ders kitabi olarak hazirlamistir.

Rusça ögrenilmesi zor dillerdendir ve Türkçe'den çok farkli bir dilbilgisi ve cümle yapisina sahiptir. Ana dili Ingilizce veya Fransizca olan bir kisinin Rusça'yi ögrenmesi ana dili Türkçe olan bir kisiye göre daha kolaydir.

Kitabin dokusunu Rusça ögrenen Türk karakterler üzerine kurduk. Kitaptaki kahramanlar, Rusça ögrenen Türk ögrenciler ve onlari Rus arkadaslaridir. Kahramanlarin basindan geçen olaylar keyifli ve eglenceli öyküler olarak kurgulanmistir. Olay örgüsü Rus aile ortaminda, Rusya'nin iki önemli sehri Moskova ve S. Petersburg'da geçmektedir.

Adim Adim Rusça, 24 dersten olusmaktadir . Her deste metinle çalisma, yeni kelimeler, gramer, alistirmalar ve diyalog bölümleri bulunmaktadir. Ayri her derste metinde geçen dilbilgisi yapilari ve günlük yasamda sik kullanilan cümle kaliplari yer almaktadir. Kitabin sonunda fiil, isim ve sifat çekimlerini gösteren tablolar, alistirmalarin dogru cevaplari ve sözlük bulunmaktadir.

Kitabin Rusça ögrenmenizde size iyi bir kaynak olmasi dilegimizle…

2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade