• -20%
Dost Mikroplar
search
  • Dost Mikroplar

Dost Mikroplar

₺76,00
₺60,80 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786050967395
Yazar
Elif Kaya
Yayınevi
Doğan Kitap
Adet
Stoktaki son ürünler


Bagisiklik sisteminiz zayifsa ve kronik, iltihapli hastaliklarla mücadele ediyorsaniz ya da saglikli, mutlu, uzun bir yasam diliyorsaniz bagirsak mikroplariniz ve beslenme seklinize daha yakindan bakmaniz gerekiyor. Iltihap yapan besinleri uzaklastiran ve bagirsak astarini onararak bagisikliginizi artiran GAPS diyeti, FODMAP diyeti, SIBO, SIFO, Candida diyeti gibi eliminasyon diyetlerini uygulayarak vücudunuzdaki kronik iltihapli süreci geri çevirebilirsiniz.

Eliminasyon diyetlerini nasil uygulamaniz gerektigini, geri yükleme kismini ve dikkat etmeniz gereken her seyi Dost Mikroplar'da bulabilirsiniz. Ayrica sürdürülebilir saglikli beslenmenin nasil olmasi gerektigini de bu kitapta paylastim. Ikinci beyin olan bagirsak siste-mimizin depresyon, panik atak, uyku problemleri, hiperaktivite-dikkat daginikligiyla iliskisini anlattim.

Çevresel zehirlerden olabildigince uzak, kolay reçetelerle evimizi zehirlerden arindirabildigimiz; tipki sindirilmemis besinler gibi bedenimizi negatif yönde etkileyen sindirilmemis duygulardan kurtuldugumuz, stres yönetimi yapabildigimiz, saglikli probiyotik tariflerle bagisikligimizi güçlendirdigimiz bir hayat kurmak için sizi kitabimi okumaya davet ediyorum.
Sifa olmasi niyetiyle.
Elif Kaya

Elif Kaya
1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade