• -20%
Devrimci Savaştan Kesitler
search
  • Devrimci Savaştan Kesitler

Devrimci Savaştan Kesitler

₺165,00
₺132,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9789752895478
Yazar
Ernesto Che Guevara
Yayınevi
Everest Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


"Bu kitabın öyküsü, devrimci savaşla ilgili olarak Che tarafından kaleme alınan ve daha sonra, bir kez daha yayınlanırsa diye, yine onun tarafından düzeltmelere ve eklemelere uğrayacak olan kimi kesitleri bir araya getiren bir kitabın 8 Mayıs 1963'te okurun eline ulaşmasıyla başlar.



Bugün elinizde tuttuğunuz bu baskı daha öncekilere nazaran çok daha derli toplu ve eksiksiz, zira bazı notların yanı sıra üzerinde düzeltmelerin yapıldığı sayfaların kopyalarına da yer veriyor.



Halkımın özgürlük savaşının son bölümünün vakanüvisi diye nitelendirebileceğimiz bir kişi tarafından kaleme alınan bu kitaptan umarım faydalanır ve yeni şeyler öğrenirsiniz, pusu kurun, kararlar alın ve en görmüş geçirmiş ve en sevilen liderlerinden birinin deneyimleri aracılığıyla halkımın savaşçılarıyla beraber özgürlük için mücadeleye katılın. Ancak okumanız sona erince silahlarınızı, günümüzün en güçlü silahları olan bilgi ve algılamaya asla terk etmeyin, daha güzel bir dünya için hep birlikte savaşmaya devam edelim, zafere kadar daima!"


2 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade