• -20%
Ntc Atasözleri Ve Klişeler Sözlüğü
search
  • Ntc Atasözleri Ve Klişeler Sözlüğü

Ntc Atasözleri Ve Klişeler Sözlüğü

₺225,00
₺180,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786051061818
Yazar
Richard A. Spears
Yayınevi
Alfa Yayınları
Adet
Stoktaki son ürünler


Anne Bertram tarafından derlenen ve Richard A. Spears tarafından editörlüğü yapılan NTC İngilizce - Türkçe ATASÖZLERİ VE KLİŞELER SÖZLÜĞÜ halen kullanımda olan eski ya da yeni yaklaşık 1250 atasözü ve klişeyi içermektedir. Çevirisi titizlikle gerçekleştirilen tabirlerin hepsinin Türkçedeki eşdeğer atasözü ya da Türkçe anlamı verilmiş ve her biri için gerçekçi örnek cümleler ya da diyaloglar verilerek bu atasözleri ve klişelerin günlük yaşamda nasıl kullanıldığı gösterilmiş ve deyişlerin daha iyi kavranması amaçlanmıştır.


NTC Atasözleri ve Klişeler Sözlüğü'nün özellikleri şunlardır:


Her atasözü ve klişe için en uygun Türkçe karşılığı verilmiştir.


Örnekler, anlamlarının yanı sıra her tabirin işlevini de gösterecek şekilde cümleler içerisinde ya da diyaloglar halinde kullanılmıştır.


Atasözünün kendisinin yanı sıra bu atasözünden türeyen deyimler ve diğer ibareler de tanımlanmış ve örneklendirilmiştir.


Okurun deyiş içindeki önemli bir sözcükten hareket ederek bu deyişi sözlükte kolaylıkla bulmasını sağlayan 1250 anahtar sözcüklü İngilizce Deyiş Bulma Dizini bulunmaktadır.


Kitabın sonunda okurun sözlük içerisinde kullanılan İngilizce bir deyişi kolaylıkla bulabilmesini sağlayan 1500 adet Türkçe karşılığı içeren Türkçe - İngilizce Deyiş Bulma Dizini eklenmiştir.


Sözlüğün kolaylıkla okunur ve anlaşılır olmasını sağlayan rahat sayfa tasarımı aradığınızı bulmanızı kolay ve hızlı kılmaktadır.


NTC Atasözleri ve Klişeler Sözlüğü, İngilizce atasözleri ve klişeler ile bunların konuşma ve yazı dilindeki işlevlerini öğrenmek isteyen herkes için vazgeçilmez bir başvuru kaynağıdır


1 Öğe
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade