Çagdas psikolojinin üç büyük devinden biri ve bireysel psikoloji ekolünün kurucusu, Avusturyali psikiyatr Alfred Adler, Insani Tanima Sanati’yla genis bir okur kitlesine yöneliyor.
Adler’in, bu yüzyilin basinda, insanin ruhsal-fiziksel varligina ve yasamdaki sorunlarina iliskin yaptigi saptamalar, aradan geçen bunca yila karsin degerinden hiçbir sey yitirmeden anlamliligini ve yol göstericilik islevini koruyor. Adler’in bir dizi konferansindan dogan bu yapitin baslica amaci, toplum içindeki etkinligimizin içerdigi kusurlari bireylerin hatali davranislarindan yola çikarak anlamak, söz konusu hatalari göz önüne sermek ve bireylerin toplum yasamina daha iyi uymalarini saglamaya çalismak. Yapit öte yandan, bireysel psikolojinin en temel ilkelerini ve bunlarin insani tanimada tasidigi degeri, ortak yasamdaki ve kisinin kendi yasamini kurmadaki önemini açiklama amaci tasiyor.
Adler, yasamin çagimizda pek de göremedigimiz anlamini, gerçekten de bir sanatçi gibi ince ince isleyerek ortaya koyuyor.
Güvenli Ödeme
Hızlı Teslimat
Kolay İade