• -20%
search

Her Yönüyle Modern Almanca

₺600,00
₺480,00 20% kazanın
Vergi dahil
Barkod
9786059386616
Yazar
Dursun Zengin
Yayınevi
Nika Yayınevi
Adet

En çok satan Almanca kitapları arasında yer alan bu kitap Almanca öğrenmek isteyenlerin başvuracağı önemli bir kaynak kitaptır. Bu kitaptan ortaokul ve liseden itibaren Almanca öğrenmek isteyen herkes yararlanabilir. Dolayısıyla YDS, ÜDS gibi yabancı dil sınavları başta olmak üzere, Almanca sınavlara hazırlanan bütün adaylar, Almanca ile ilgili bölümlerde öğrenim gören öğrenciler, öğretmenler, ortaokul ve lise öğrencileri, kendi kendine Almanca öğrenmek isteyen meraklılar ile bilgilerini derinleştirmek isteyen herkes bu kitaptan yararlanabilir.


Bu kitap, yillardir verilen dersler sirasinda edinilen bilgi ve deneyimlerin bir ürünüdür. Kitapta Almanca ögrenmek isteyenler için gerekli olan bütün konular yer almaktadir. Kitap, Almanca gramer en iyi ve en güzel sekilde nasil ögretilir sorusu temel alinarak hazirlanmistir. Bu nedenle konular ele alinirken hangi siralama ve gruplandirmanin yararli olacagi inceden inceye düsünülüp ona göre siralama ve gruplandirmalar yapilmistir. Dolayisiyla bütün konular belli bir siraya göre ve basitten zora dogru ele alinmistir. Ayrica bütün kavramlarin, sözcüklerin, ifadelerin ve cümlelerin hem Türkçe hem de Almancasi verilmektedir. Bununla birlikte konular alistirmalarla desteklenmis ve alistirmalarin cevaplari ayri bir bölüm olarak kitabin sonuna eklenmistir.
En çok satan Almanca kitaplari arasinda yer alan bu kitap Almanca ögrenmek isteyenlerin basvuracagi önemli bir kaynak kitaptir. Bu kitaptan ortaokul ve liseden itibaren Almanca ögrenmek isteyen herkes yararlanabilir. Dolayisiyla YDS, ÜDS gibi yabanci dil sinavlari basta olmak üzere, Almanca sinavlara hazirlanan bütün adaylar, Almanca ile ilgili bölümlerde ögrenim gören ögrenciler, ögretmenler, ortaokul ve lise ögrencileri, kendi kendine Almanca ögrenmek isteyen meraklilar ile bilgilerini derinlestirmek isteyen herkes bu kitaptan yararlanabilir.




5 Öğeler
 

Güvenli Ödeme

 

Hızlı Teslimat

 

Kolay İade